[Motonowości] Ducati Hypermotard 1100
• Strona 1 z 1
[Motonowości] Ducati Hypermotard 1100
Dyskusja na temat: Ducati Hypermotard 1100
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Ducati Hypermotard 1100
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Ducati Hypermotard 1100
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Zwyczajnie zakochałem się w tym motocyklu, a to, co Ruben Xaus wyprawia z nim na tym filmiku, po prostu w głowie się nie mieści!
<br><hr>Mick

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie ty jedenKomentatorzy napisał(a):Zwyczajnie zakochałem się w tym motocyklu, a to, co Ruben Xaus wyprawia z nim na tym filmiku, po prostu w głowie się nie mieści!<br><hr>Mick<br>

kocham go, na drugim miejscu jest u mnie BMW HP2 megamoto<br><hr>lechoo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
faaaaaaaaza, tak moge opisac hypermotarda. Jestem posiadaczem od 3 miesiecy i nie moge wyjsc z podziwu jak ten sprzet lata, jestem w wielkim szoku, to byl strzal w 10tke wybierajac tego sprzeta. Polecam wszystkim ducati Hypermotard!!!!!!!! pozdro arek<br><hr>areck
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no to gratulacjeKomentatorzy napisał(a):faaaaaaaaza, tak moge opisac hypermotarda. Jestem posiadaczem od 3 miesiecy i nie moge wyjsc z podziwu jak ten sprzet lata, jestem w wielkim szoku, to byl strzal w 10tke wybierajac tego sprzeta. Polecam wszystkim ducati Hypermotard!!!!!!!! pozdro arek<br><hr>areck<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
cześć, właśnie będę sprzedawał moje ducati z powodów osobistych, gdybyś był zainteresowany dam dobrą cenę. A motocykl jest niesamowity. w razie pytań pisz do mnie na maila. Pozdro<br><hr>areck_ukKomentatorzy napisał(a):faaaaaaaaza, tak moge opisac hypermotarda. Jestem posiadaczem od 3 miesiecy i nie moge wyjsc z podziwu jak ten sprzet lata, jestem w wielkim szoku, to byl strzal w 10tke wybierajac tego sprzeta. Polecam wszystkim ducati Hypermotard!!!!!!!! pozdro arek<br><hr>areck<br>Komentatorzy napisał(a):no to gratulacjea czy dalej latasz tym sprzętem? mozesz napisać coś więcej? przymierzam sie do zakupu
<br><hr>Hator<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
cześć, właśnie będę sprzedawał moje ducati z powodów osobistych, gdybyś był zainteresowany dam dobrą cenę. A motocykl jest niesamowity. w razie pytań pisz do mnie na maila. Pozdro<br><hr>areck_ukKomentatorzy napisał(a):faaaaaaaaza, tak moge opisac hypermotarda. Jestem posiadaczem od 3 miesiecy i nie moge wyjsc z podziwu jak ten sprzet lata, jestem w wielkim szoku, to byl strzal w 10tke wybierajac tego sprzeta. Polecam wszystkim ducati Hypermotard!!!!!!!! pozdro arek<br><hr>areck<br>Komentatorzy napisał(a):no to gratulacjea czy dalej latasz tym sprzętem? mozesz napisać coś więcej? przymierzam sie do zakupu
<br><hr>Hator<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
<br><hr>Hator<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Moto po prostu rewelacja wprost wymusza agresywną jazdę . Czuje sie na nim jakbym sie urodził na tym motorku genialny sprzęt.<br><hr>bart
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 255 gości