[Skutery Kingway] Kingway Rocky
• Strona 1 z 1
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Z wygladu bardzo ladny i wygodny skuter,nie mozna mu nic wielkiego zazucic.A co do jazdy-prowadzi sie rewelacyjnie a silniczek pracuje jak zegarek,po uprzednim kontrolowanym dotarciu.Racje przyznaje osoba co mowia ze chinskie to nie znaczy dziadostwo-poniewaz ja mowie jak dbasz tak masz ,kazdy madry rozumie co mam na mysli--pozdro.......<br><hr>awi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mam ten skuter . jak chodzi o plastiki niska jakości a silnik to inna bajka, nie do zatarcia .Komentatorzy napisał(a):Z wygladu bardzo ladny i wygodny skuter,nie mozna mu nic wielkiego zazucic.A co do jazdy-prowadzi sie rewelacyjnie a silniczek pracuje jak zegarek,po uprzednim kontrolowanym dotarciu.Racje przyznaje osoba co mowia ze chinskie to nie znaczy dziadostwo-poniewaz ja mowie jak dbasz tak masz ,kazdy madry rozumie co mam na mysli--pozdro.......<br><hr>awi<br>
nieraz go zalałem jeździłem po lasach wywalałem się. A ten nawet się nie zalał świetny skuter mój model po prostej jedzie 70km/h a pod górę o nachyleniu ok 60% w 4 osoby jezdie 15 km/h skuter niedozajeżdziena polecam <br><hr>rocky 50
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości