[skutery] Arkus & Romet podbija rynek europejski
• Strona 1 z 1
[skutery] Arkus & Romet podbija rynek europejski
Dyskusja na temat: Arkus & Romet podbija rynek europejski
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Arkus & Romet podbija rynek europejski
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Arkus & Romet podbija rynek europejski
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
podoba Ci siÄ™ skuter marki "Romet"?
Jestem Autoryzowanym dealerem tej firmy !!!
wejdż: www-skutery-krakow.pl<br><hr>mototrip
wejdż: www-skutery-krakow.pl<br><hr>mototrip
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dodaj się łosiu do katalogu, zamiast tutaj spamować:Komentatorzy napisał(a):podoba Ci się skuter marki "Romet"?
wejdż: www-skutery-krakow.pl<br><hr>mototrip<br>
<a href="http://www.scigacz.pl/Katalog_motocyklowy,1,cz.html" target="blank" class="link">http://www.scigacz.pl/Katalog_motocyklowy,1,cz.html</a> <br><hr>Tomek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
chińskie badziewie, skladane na szybko i niedokladnie z wieloma usterkami technicznymi czesci pouszkadzane sa nadal montowane.<br><hr>byly pracow
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kupiłem Romet Belize... motor ciągle ma ustarki.. plastiki odpadają,, miałem prblem z bakiem(dziura) do filtra powietrza nie wiem w jaki sposób ale dostaje sie piach woda... wogóle nie wiem po co taki wielki ten filtr (w starych modelach są malutkie i nie ma żadnych problemów:( a tu????:)w ciagu roku zatarł mi sie silnik ... nieustannie piszczące hamulce.. w 5 miechu posiadania problem z lampą... i wiele innych.....
szczególnei te plastiki to jest chiński badziewie... nie polecam kupować motorów "Romet'' Kiedyś ta firma byla porządna mam rometa z 1964 i jedzie bez żadnych usterek.....<br><hr>TOmek
szczególnei te plastiki to jest chiński badziewie... nie polecam kupować motorów "Romet'' Kiedyś ta firma byla porządna mam rometa z 1964 i jedzie bez żadnych usterek.....<br><hr>TOmek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kupiłem model 747 z silnikiem 2T i jestem bardzo zadowolony, większość społeczeństwa w tej cenie porównuje ten sprzęt do hondy lub yamahy, to niestety nie ta półka cenowa! jak dla mnie za 3000zł to godne polecenia. <br><hr>gość
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości