Rejestracja Motoroweru
• Strona 1 z 1
Rejestracja Motoroweru
Witam . mam taki proble. Kupilem Derbi Sende z 2003 roku (sprowadzonÄ… z Francji) Mam takie dokumenty jak
(Faktura oryginalna z Francuskiego komisu , certiffikat (certificat de cession d'un vechicule ),Attest , ubezpieczenie ( ZROBIONE w Polsce przez poprzedniego wlasciciela) , Przeglad (poprzedni wlasciciel robil)
I POWIEDZCIE JAK TO ZAREJSTROWAC .
BEDE WDZIECZNY POZDRAWIAM

I POWIEDZCIE JAK TO ZAREJSTROWAC .

RyŻy.
-
RyŻy - Świeżak
Jak ma poprzedniego właściciela który już ją zarejestrował w Polsce (tak podejrzewam skoro ma ubezpieczenie) to zanosisz umowę kupna/sprzedaży, dowód (jeśli już była rejestrowana w Polsce), jeśli nie to te atesty i najważniejsze, fakturę. Kiedyś jeszcze się zanosiło dokumenty dotyczące cła ale nie wiem jak to teraz jest, jak jest ten Schengen
- Z00M93
- Świeżak
Certificat de cession d'un vechicule(zaświadczenie o zbyciu pojazdu),attest i fakturę francuską dajesz tłumaczowi .
Oprócz tych dokumentów przy rejestracji potrzebna będzie faktura/umowa kupna-sprzedaży (Twoja z poprzednim właścicielem) i przegląd. Ubezpieczenie będziesz musiał wykupić na nowe polskie tablice.
To wszystko
Powodzenia
Oprócz tych dokumentów przy rejestracji potrzebna będzie faktura/umowa kupna-sprzedaży (Twoja z poprzednim właścicielem) i przegląd. Ubezpieczenie będziesz musiał wykupić na nowe polskie tablice.
To wszystko

Powodzenia
-
Kuraq78 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości