Zumico Eos - stunt
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Mówicie o endurach. Na moje tereny byłby dobry, bo mało ulicy a dużo piachu...
Jak dla mnie stunt najbardziej podoba się na ścigaczach, chociaż już nie raz widziałem na YT jak crossami też robią, ale to już nie to co ścigacz
Obejrzałem go dopiero na allegro i jak bym miał to jeszcze by "uszedł" ;p
Jak ze wzrostem to mam 169 i mam 14 lat, to pewnie też za mało...
Jakby poczytać wszystkie posty, to już miałem propozycje od skuterów do enduro, i teraz dylemat to wybrać ? ;]
Jeszcze rok muszę się męczyć z mym Eos'ikiem . Jakoś sobie poradzę, potem pomyślę o czymś lepszym. Ale dzięki wszystkim że pomagacie w wyborze
Jak dla mnie stunt najbardziej podoba się na ścigaczach, chociaż już nie raz widziałem na YT jak crossami też robią, ale to już nie to co ścigacz

Obejrzałem go dopiero na allegro i jak bym miał to jeszcze by "uszedł" ;p
Jak ze wzrostem to mam 169 i mam 14 lat, to pewnie też za mało...
Jakby poczytać wszystkie posty, to już miałem propozycje od skuterów do enduro, i teraz dylemat to wybrać ? ;]
Jeszcze rok muszę się męczyć z mym Eos'ikiem . Jakoś sobie poradzę, potem pomyślę o czymś lepszym. Ale dzięki wszystkim że pomagacie w wyborze

Mini cross > Zumico Eos > Yamaha DT 80 LCII
- Krychael
- Świeżak
No wiesz, jak mi nie starczy to się namówi rodziców aby dołożyli ...
Sellnę komuś Eos'a i pomyślę nad tym "Endurku"
Arturo, pisałeś że masz DT i stuncik wychodzi to powodzenia w przyszłości i żebyś miał jak najmniej wypadków i dużo paliwka do twego DT
A za rok, może za 1,5 roku sobie kupię DT, jak namówię dobrze rodziców i wtedy będzie wheelie i stoppie ;P
A i jak patrzyłem wczoraj na allegro to z jakiego roku byś najbardziej doradzał? Bo tam były od 1997 (chyba) do ponad 2004 roku...
Sellnę komuś Eos'a i pomyślę nad tym "Endurku"

Arturo, pisałeś że masz DT i stuncik wychodzi to powodzenia w przyszłości i żebyś miał jak najmniej wypadków i dużo paliwka do twego DT

A za rok, może za 1,5 roku sobie kupię DT, jak namówię dobrze rodziców i wtedy będzie wheelie i stoppie ;P
A i jak patrzyłem wczoraj na allegro to z jakiego roku byś najbardziej doradzał? Bo tam były od 1997 (chyba) do ponad 2004 roku...
- Krychael
- Świeżak
Może coś źle napisałem bo ostatnio mocno zamulony jestem ale nie mam DT. Mam rower mtb i jego właśnie wykorzystuje do stuntu i idzie mi to "w pytkę". Zorientowani w temacie freestylu na MTB wiedzą co znaczy ogień i jak można naprawdę klasę pokazać. Ale dziękuje, dziękuje chociażby za życzenia w sprawie wypadków. Zrobi się cieplej to nagram filmik bo narazie kicha jest bo klocków nie mam i stunt trochę ograniczony jest, ale w planach już mam: Kupić klocki (może w przeciągu 3 dni zdobędę te cudeńka), wyczyścić po zimie cały napęd benzyną ekstrakcyjną i ponownie go nasmarować i oczywiście wlać do amorków jakiś olej z "wyższej półki" jak np. olej silnikowy do 2T (idealny, ładnie dobija i odbija. Dla chcących to ten czerwony:D).
Tobie też życzę powodzenia w nauce stuntu jak i każdemu kto się zaczyna w to bawić.
narobiliście mi tym tematem ochoty i przez was muszę teraz iść jeździć na rowerze:P A że normalnie jeździć nie umiem to znów go będę katował w śniegu:D
Tobie też życzę powodzenia w nauce stuntu jak i każdemu kto się zaczyna w to bawić.
narobiliście mi tym tematem ochoty i przez was muszę teraz iść jeździć na rowerze:P A że normalnie jeździć nie umiem to znów go będę katował w śniegu:D
-
Arturo925 - Stały bywalec
To może i ja coś tam pokićkałem że masz DT
Ci też dzieki, już na mym rumaku [Eos'ie] próbowałem stuncić, ale ciężko... Trzeba go też dobrze wybić, ale trzeba też siły dużo, a te cholerstwo waży ponad 100 kg i lipka ;]
A Ty idź katuj swego rowerka ;P

Ci też dzieki, już na mym rumaku [Eos'ie] próbowałem stuncić, ale ciężko... Trzeba go też dobrze wybić, ale trzeba też siły dużo, a te cholerstwo waży ponad 100 kg i lipka ;]
A Ty idź katuj swego rowerka ;P
- Krychael
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości