Zobacz wÄ…tek - Zumico Eos - stunt
NAS Analytics TAG

Zumico Eos - stunt

i inne małe pojemności
_________

Postprzez Krychael » 14/3/2010, 19:35

Mówicie o endurach. Na moje tereny byłby dobry, bo mało ulicy a dużo piachu...

Jak dla mnie stunt najbardziej podoba się na ścigaczach, chociaż już nie raz widziałem na YT jak crossami też robią, ale to już nie to co ścigacz :)

Obejrzałem go dopiero na allegro i jak bym miał to jeszcze by "uszedł" ;p

Jak ze wzrostem to mam 169 i mam 14 lat, to pewnie też za mało...

Jakby poczytać wszystkie posty, to już miałem propozycje od skuterów do enduro, i teraz dylemat to wybrać ? ;]

Jeszcze rok muszę się męczyć z mym Eos'ikiem . Jakoś sobie poradzę, potem pomyślę o czymś lepszym. Ale dzięki wszystkim że pomagacie w wyborze :)
Mini cross > Zumico Eos > Yamaha DT 80 LCII
Krychael
Świeżak

Postprzez Arturo925 » 14/3/2010, 22:18

Nema Problema:D A ile jesteś w stanie dać? jak ~3500 to bierz DT i się nie zastanawiaj:) Poduczysz się na tym to przesiądziesz się na coś większego z typu ścigacz...
Arturo925
Stały bywalec

Postprzez Krychael » 15/3/2010, 14:56

No wiesz, jak mi nie starczy to się namówi rodziców aby dołożyli ...
Sellnę komuś Eos'a i pomyślę nad tym "Endurku" :)
Arturo, pisałeś że masz DT i stuncik wychodzi to powodzenia w przyszłości i żebyś miał jak najmniej wypadków i dużo paliwka do twego DT :)
A za rok, może za 1,5 roku sobie kupię DT, jak namówię dobrze rodziców i wtedy będzie wheelie i stoppie ;P

A i jak patrzyłem wczoraj na allegro to z jakiego roku byś najbardziej doradzał? Bo tam były od 1997 (chyba) do ponad 2004 roku...
Krychael
Świeżak

Postprzez Arturo925 » 15/3/2010, 18:23

Może coś źle napisałem bo ostatnio mocno zamulony jestem ale nie mam DT. Mam rower mtb i jego właśnie wykorzystuje do stuntu i idzie mi to "w pytkę". Zorientowani w temacie freestylu na MTB wiedzą co znaczy ogień i jak można naprawdę klasę pokazać. Ale dziękuje, dziękuje chociażby za życzenia w sprawie wypadków. Zrobi się cieplej to nagram filmik bo narazie kicha jest bo klocków nie mam i stunt trochę ograniczony jest, ale w planach już mam: Kupić klocki (może w przeciągu 3 dni zdobędę te cudeńka), wyczyścić po zimie cały napęd benzyną ekstrakcyjną i ponownie go nasmarować i oczywiście wlać do amorków jakiś olej z "wyższej półki" jak np. olej silnikowy do 2T (idealny, ładnie dobija i odbija. Dla chcących to ten czerwony:D).
Tobie też życzę powodzenia w nauce stuntu jak i każdemu kto się zaczyna w to bawić.

narobiliście mi tym tematem ochoty i przez was muszę teraz iść jeździć na rowerze:P A że normalnie jeździć nie umiem to znów go będę katował w śniegu:D
Arturo925
Stały bywalec

Postprzez Krychael » 15/3/2010, 18:53

To może i ja coś tam pokićkałem że masz DT ;)

Ci też dzieki, już na mym rumaku [Eos'ie] próbowałem stuncić, ale ciężko... Trzeba go też dobrze wybić, ale trzeba też siły dużo, a te cholerstwo waży ponad 100 kg i lipka ;]

A Ty idź katuj swego rowerka ;P
Krychael
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Motorowery do 50 ccm

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości

na górê