yamaha yz 125 kilka pytań
• Strona 1 z 1
yamaha yz 125 kilka pytań
więc tak mam kilka pytań odnosnie yz 125 mam 14 i mam zamiar zakupic yz 125 juz kasa jest wszystko mam tylko jak jest z utrzymaniem bo dostaje kieszonkowego 100zl od dziadków i 40 zl za ocenki jak dość dobre są ponieważ mieszkam w mieście to yamahe będe trzymał u kolegi i jeżdził ja w sobote niedziele i wakacje. Dodam że mieszkałem kiedys na wsi i miałem juz styczność z komar motorynka wsk 125 ogar.
co ile bym musial wymieniać tłok i inne części przy dość spokojnej jeżdzie oczywiść skoki mały stunt i to wszytstko.
co ile bym musial wymieniać tłok i inne części przy dość spokojnej jeżdzie oczywiść skoki mały stunt i to wszytstko.
- pacek12
- Świeżak
czy sie jeździ wolno czy szybko tłok dostaje po dup** podobnie ;D także co sezon co półtora sezonu bedzie wymianka. koszt utrzymania crossa jeżeli co weekend (na wakacje pewnie częsciej) to jakies 1000 zł rocznie. z tym że jednego roku mozesz wydac np 100 zł a następnego 1900 zł
ale wszystko sie mniej więcej do jednego sprowadza. powiedz mi jeszcze ile masz kasy na sam motocykl i z których roczników bedziesz szukał bo to tez ma znaczenie.
utrzymanie jest niestety kosztowne poneiważ sporo kasy idzie na sam olej do skrzyni i do benzyny czy smary do filtrów łancuchów itp druga sprawa to częsci tłoki uszczelki co jakis czas łozyska w kołach wahaczu na głowce ramy niby oddzielnie to groszowe sprawy ;P ale jak sie podsumuje to sporo wychodzi

utrzymanie jest niestety kosztowne poneiważ sporo kasy idzie na sam olej do skrzyni i do benzyny czy smary do filtrów łancuchów itp druga sprawa to częsci tłoki uszczelki co jakis czas łozyska w kołach wahaczu na głowce ramy niby oddzielnie to groszowe sprawy ;P ale jak sie podsumuje to sporo wychodzi

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości