Barton motors?
• Strona 1 z 1
Barton motors?
Witam forumowiczów.
Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z was miał może styczność z firmą Barton Motors. Niestety wujek google nie daje żadnych konkretnych odpowiedzi na ich temat, a opinii też jak na lekarstwo.
W oko wpadł mi ten oto model:
http://www.barton-motors.pl/p,s,oferta,s2,fighter.html (otwórz link)
wyglÄ…dajÄ…cy bardzo podobnie do Gb streeta, rometowej zetki, zippa nekken.
Poszukuję ogólnie motoroweru dla dość dużego faceta, do jakiś 4-5 tysięcy, który nie będzie się sypał co 500km ( i raczej nowego niż używanego).
Gdybyście mieli jakieś info, bądź wpadł wam do głowy jakiś inny pojazd godny polecenia będę bardzo wdzięczny za info.
Ps. Mogę zrobić kat. A, ale nie mam czasu ani ochoty, więc proszę nie podawajcie żadnych modeli powyżej 50cc.
Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z was miał może styczność z firmą Barton Motors. Niestety wujek google nie daje żadnych konkretnych odpowiedzi na ich temat, a opinii też jak na lekarstwo.
W oko wpadł mi ten oto model:
http://www.barton-motors.pl/p,s,oferta,s2,fighter.html (otwórz link)
wyglÄ…dajÄ…cy bardzo podobnie do Gb streeta, rometowej zetki, zippa nekken.
Poszukuję ogólnie motoroweru dla dość dużego faceta, do jakiś 4-5 tysięcy, który nie będzie się sypał co 500km ( i raczej nowego niż używanego).
Gdybyście mieli jakieś info, bądź wpadł wam do głowy jakiś inny pojazd godny polecenia będę bardzo wdzięczny za info.
Ps. Mogę zrobić kat. A, ale nie mam czasu ani ochoty, więc proszę nie podawajcie żadnych modeli powyżej 50cc.
Ostatnio edytowano 9/3/2010, 20:20 przez sniegulak, łącznie edytowano 2 razy
- sniegulak
- Świeżak
jak chcesz żeby się nie sypał to kup firmowy pojazd a nie jakieś chińskie gówno. Lepiej kupić starą yamahę niż nowego chnola.
SPRZEDAM r1 rn04 8500zł
-
wasil1993p - Bywalec
Capi chińczykiem.... Tak jak koledzy wyżej. Kup sobie coś z marką a nie nowości. Przynajmniej będziesz mieć łatwiejszy dostęp do części.
- szymeksuzi125
- Świeżak
a patrzyles za np cos w stylu enduro
np yamaha dt
np yamaha dt
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
Zapraszam do tematu o chinolach.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości