Zobacz wÄ…tek - Kingway Yarox z silnikiem minarelli hor.
NAS Analytics TAG

Kingway Yarox z silnikiem minarelli hor.

i inne małe pojemności
_________

Kingway Yarox z silnikiem minarelli hor.

Postprzez emek148 » 3/3/2010, 09:16

Siema wam wszystkim ,przedstawię wam moją historię Kingway Yaroxa z 2007 roku , do 2300km miałem go zablokowanego v max 55-60km/h blokadę miałem 1 kolanko miało małą przepustowność spalin kupiłem odblokowane, pędził 85km/h licznikowe ,a gps pokazywało 81km/h :wink: .W ten dzień co odblokowałem skuterka prawie cały czas pędziłem 80km/h i po jakimś tygodniu zaczął coraz wolniej jechać aż w końcu jechał v max 65-70km/h. Nie wytrzymałem i kupiłem cylka 60ccm za 70zł :lol: mam go już dotartego ale już takiej samej mocy nie ma tak jak na 50ccm cylindrze po odblokowaniu.Dał sporo na mocy ale na v max już nie :cry: .Mam już przejechane 7650km. Tydzień temu wujek załatwił mi silnik mirarelli hor. o ile sie nie mylę to był z Yamahy Jog R.Silnik pasuje do mojego Yaroxa ,tylko że jest zatarty.Wał i wariator mam w dobrym stanie gorzej z sprzęgłem :? . Teraz zastanawiam się nad kupnem cylka stage6 strretrace 70 ,o to link http://allegro.pl/item944624032_cylinde ... ezace.html .Jakie są wasze opinie tego cylka może coś innego mi polecicie, jaki lepszy alu czy żeliwny na cylek mam 500zł do wydania.
emek148
Świeżak

Postprzez talta » 3/3/2010, 15:19

Wzruszyła mnie twoja historia. Jak dla mnie są dwie opcje:
1 wstawiasz silnik m.., remontujesz, dowalasz porządny tłumik i szlus
2 sprzedajesz to gówno, kupujesz coś dobrego, sprzedajesz ten silnik i za to kupujesz coś do tuninigu
talta
Mieszkaniec forum

Powrót do Motorowery do 50 ccm

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości

na górê