Co jest jak nie ma numerów ramy.........
• Strona 1 z 1
Co jest jak nie ma numerów ramy.........
Hm...jak by to powiedzieć u mnie w motorze nie mam numerów ramy. Motor był kupiony w Niemczech i sprzedający powiedział mi że na granicy mu zabrali te numery i już nie oddali. Wydawało by się to trochę nieprawdopodobne jednak kupiłem ten motor. I co się mogło stac z tym motorem? Jest on normalnie zarejestrowany w PL ubezpieczony opłacony z przeglądem i tak dalej. Motor w PL jeździ już 4 lata. Co może oznaczać brak tej tabliczki na ramie?
- patlys
- Świeżak
Re: Co jest jak nie ma numerów ramy.........
patlys napisał(a):.....sprzedający powiedział mi że na granicy mu zabrali te numery i już nie oddali.
Ale jak to zabrali numery?Urwali tabliczke znamionowÄ…,czy szlifierkÄ… zlikwidowali stare numery?

-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
Zabrali całą tabliczkę znamieniową. Zobaczę jutro na tej główce ramy bo powinny być tam numery i jak dobrze pamiętam to są bo bym nie kupił motoru bez numerów.
Ostatnio edytowano 13/1/2011, 13:39 przez patlys, łącznie edytowano 1 raz
- patlys
- Świeżak
Ale to i tak nic jak ja jeździłem na 125 z rejestracją od skutera 50 Very Happy A nasza policja i tak się nie zorientowała bo skuter i motor były Yamahy. I tylko patrzyli że tu Yamaha i tu Yamaha Wink
ale wyczyn!!!

dziecinada

667 - nowy lepszy szatan
bez gratów.
bez gratów.
-
oorbus - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości