[biblioteka] Elektryczny motocykl wyścigowy -...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Wydaje mi się, że budujecie tam niezłą "bombę" poziom TTX GP jest wysoki a Wy śmiało idziecie do przodu. Śledzę Waszą pracę od począdku i nie mogę się doczekać prezentacji. Wierzę, że zaskoczycie jeszcze świat własnymi patentami. <br><hr>XJ
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
spelniaja. kwestia ceny. Sam buduje motocykl z napedem elektrycznym i przy komplecie akumulatorow teoretycznie chce wycisnac 500 km zasiegu i wiecej, tylko kwestia pieniedzy. Mam finansowanie na 1 pakiet z 4 mozliwych do wcisniecia w rame.Komentatorzy napisał(a):Wszytko fajnie tylko z elektrycznymi pojazdami jest jeden problem akumulatory. Zaprojektowanie mechaniki, silnika elektrycznego, sterowania może i skomplikowane ale bez odpowiednio pojemnego i wydajnego akumulatora to tylko kupa roboty psu w d... A obecnie akumulatory nawet najnowocześniejsze w żadnym stopniu nie spełniają oczekiwań użytkowniku odnośnie zasięgu/osiągów/czasu ładowania.
Pomysł spoko ale według mnie trzeba poczekać na lepsze akumulatory lub inne źródło energii ale życze powodzenia.<br><hr>kolo<br>
500 km to juz pozwala na spokojne podrozowanie miedzy miastami, nie mowiac juz o ruchu miejskim.
Juz mial byc dawno zbudowany, niestety na drodze stanely finanse i biurokracja, ale na szczescie juz nie dlugo przechodze do montazu.
Trzymam kciuki za motocykl HV i pozdrawiam<br><hr>www.nakolach.pl
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości