Zobacz wÄ…tek - Podpisz petycjÄ™.
NAS Analytics TAG

Podpisz petycjÄ™.

O wszystkim
_________

Podpisz petycjÄ™.

Postprzez zakaÅ‚apućkany_pamperek » 5/2/2010, 13:26

zakałapućkany_pamperek
Świeżak

Postprzez pawulon03 » 5/2/2010, 13:35

To jak tera na ciebie mamy mówic -Pampo???
nie pale nie biore wiec mi to obojetne

Zaraz pewnie znowu powieje grozÄ… i kolejne bany polecÄ…
pawulon03
Świeżak

Postprzez falconiforme » 5/2/2010, 13:48

NIE, nie podpiszę. Chcesz się leczyć idź do szpitala.
Ongoing Success
falconiforme
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez simonw » 5/2/2010, 13:54

Co za idiotyzm totalny - obnizenie kar.
To ja sie domagam obnizenia kary za morderstwo w afekcie i zniesienie kary za gwalt na nieletnich.

Po prostu gowniarzom w dupach sie przewraca - owszem albo legalizujemy z pelnymi konsekwencjami, akcyza, oplatami skarbowymi i z tej kasy wspieramy panstwo i finansujemy leczenie narkomanow (podobnie jak z czesci akcyzy mamy leczenie palaczy), albo nie legalizujemy i wsadzamy do pierdla za 0,006 grama na 3 lata i niech gowniarze sie ucza szanowac prawo.

Albo / albo - sam uwazam ze akurat legalizacja byla by dobrym zjawiskiem, znikneli by dilerzy, zniknal by szary kanal, towar bylby dobrej jakosci bez dodatkow uzalezniajacych i kaska byla by opodatkowana i szla do skarbu panstwa.

Reasumujac, TAK jestem za legalizacja, NIE w zyciu nie zgodze sie na obnizenie kary.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
Obrazek (otwórz link)
simonw
Mieszkaniec forum

Postprzez navi » 5/2/2010, 14:08

Mi wystarczy, że jest to strona wybiórczej... Od razu jestem na NIE :)

Popieram zdanie simona. Jestem za ale tylko jak państwo będzie trzymało na tym łapę.
VFR 02'
navi
Świeżak

Postprzez headhunters » 5/2/2010, 14:25

A ja jestem jak najbardziej ZA !!!!
Taka nawet czesciowa legalizacja lub lagodniejsze kary uchronilyby niejednego dobrego chlopaka ktory od czasu do czasu zapali...a sa przypadki ze kolesia zlapali ze sciemnionym gramem i ma taki sam przypal jak ci co gonia grube stowy:/ Sam pale i wolalbym oszczedzic sobie nerwow przy kontroli kierman i tlumaczeniu sie skad wzioles 0,5 g...zakazany owoc lepiej smakuje wiec dlatego wiele dzieciakow po to siega ( na przyklad w Holandii jest pelna legalizacja a uwierzcie mi ze pali tam mniej osob niz w naszym kraju) i po ziole nie je**bie korba jak niejednemu po 2 piwkach :) Wiec jestem za ale tylko i wylacznie za ziolkiem za inne uzywki niech wsadzaja:)
headhunters
Świeżak

Postprzez Leitho » 5/2/2010, 14:26

Nie ma takiego bicia !
Na kolana chamy !
Leitho
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez C-bool » 5/2/2010, 14:47

Tu je Polska a nie Holandia..
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
C-bool
Mieszkaniec forum

Postprzez pawulon03 » 5/2/2010, 15:30

headhunters napisał(a):A ja jestem jak najbardziej ZA !!!!
Taka nawet czesciowa legalizacja lub lagodniejsze kary uchronilyby niejednego dobrego chlopaka ktory od czasu do czasu zapali...a sa przypadki ze kolesia zlapali ze sciemnionym gramem i ma taki sam przypal jak ci co gonia grube stowy:/ Sam pale i wolalbym oszczedzic sobie nerwow przy kontroli kierman i tlumaczeniu sie skad wzioles 0,5 g...zakazany owoc lepiej smakuje wiec dlatego wiele dzieciakow po to siega ( na przyklad w Holandii jest pelna legalizacja a uwierzcie mi ze pali tam mniej osob niz w naszym kraju) i po ziole nie je**bie korba jak niejednemu po 2 piwkach :) Wiec jestem za ale tylko i wylacznie za ziolkiem za inne uzywki niech wsadzaja:)

IĆ STONT
pawulon03
Świeżak

Postprzez Koval135 » 5/2/2010, 15:39

Mie smieszy cała ta akcja z legalizacja.Dra sie zeby zalegalizowac.Ci co chca jarac-nie mja problemu ze zdobyciem,ci co chca to se hoduja,a najglosniej dra dupy ci co w zyciu w paszczy skręta nie mieli.Zwykły bojkot,nie podoba sie to czechy i holandia z pewnoscia was przyjmą...
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
Koval135
Mieszkaniec forum

Postprzez simonw » 5/2/2010, 15:46

Wiesz, nie chcialbym powtarzac swojego wystapienia w esce , szczegolnie ze oni copyright maja na moja wypowiedz - ale popatrz jak to wygladalo w latach 30stych w usa - kiedy wlasnie zakaz (akurat o alko poszlo) spowodowal powstanie szajek i podziemia.

U nas podziemie jest mocne jednak jakosc towaru mierna, byc moze z czech teraz lepszy towar bedzie szedl - ale i tak bedzie z dodatkami albo pryskany co juz zdrowe nie jest. Teoretycznie sama marihuana jest lekarstwem przeciwdepresyjnym i mozna w niektorych krajach w aptece zakupic, natomiast to co sie pali u nas, to albo samosiejki albo chrzczony towar z takimi dodatkami od firmy ze nie dziwie sie ludziom ktorzy widza rozowe slonie po polskim towarze ;)

Jesli bedzie wszystko porzadne i legalne , why not. W holandii mniej osob pali a mozna kupic wszystkie gatunki w dowolnej ilosci - i jakos problemu nie ma a kasa z tego zasila skarb panstwa.

Do tego momentu jest ok - ale obnizyc kare za posiadanie narkotykow i substancji zakazanych / bezsens. Nawiazujac do tego co pisal poprzednik - czy jesli zabije goscia to mam byc sadzony jako morderca? przeciez zabilem go bo go nie lubie a morderca zabija od tak dla checi zabijania wiec nie moge dostac 25 lat tak jak zwykly morderca nie ?
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
Obrazek (otwórz link)
simonw
Mieszkaniec forum

Postprzez Leitho » 5/2/2010, 16:09

Simon napisał(a):samosiejki albo chrzczony towar

Dobre :lol:, a moze wogole majeranek z mieta sprzedaja ?
Na kolana chamy !
Leitho
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Trener » 5/2/2010, 16:13

W sumie jak już jest to dobry interes to choć nie byłem za legalizacją tak ostatnio zmieniłem zdanie . Niech zalegalizują i przynajmniej będzie jakaś kasa do budżetu .

Jestem za zwiększeniem dopuszczalnej dawki alkoholu .
YZF R6 2007
Trener
Stały bywalec

Postprzez gelo007 » 5/2/2010, 17:43

Simon zmień dilera :)
gelo007
Administrator

Postprzez mar111cin » 5/2/2010, 18:06

ogólnie nic nigdy nie paliłem i jakoś nie zamierzam, zauważyłem jedną rzecz. Od kiedy powstały dopalacze.pl smile shopy itp. to te sklepy same ograniczyły szarą strefę. Nie dość że taniej to jeszcze lepiej, a więc po co przepłacać :P Tak że zalegalizowanie niektórych dobrze by wpłyneło na niektóe strefy, ale jak wiadomo światem kieruje pieniądz, a więc nie jest to takie łatwe i szara strefa też musi być, bo za dużo kasy na nią teraz idzie, żeby ją ograniczyć.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez headhunters » 5/2/2010, 19:27

ad.pawulon
Twoj post to jakas aluzja do tego co napisalem? przesmiewco
headhunters
Świeżak

Postprzez icid » 5/2/2010, 19:56

Koniec bicia piany zasrańce. A dla autora BANIK za multikonto. :D
icid
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości

na górê