Opinia i spodnie do opisanego kompletu
• Strona 1 z 1
Opinia i spodnie do opisanego kompletu
Witam,
Ze względu na to że kompletuje sobię ciuchy na moto (Z1000) będę wdzięczny za pomoc, tj. potrzebuje jeszcze spodni do opisanego poniżej już kompletu. A więc to co już mam:
Kurtka: Kurtka skórzana SPIDI JP3 H2OUT
Buty: Sidi Vertigo
Rękawice: Modeka Racing Pro (nie wiem jak się sprawdzą ale są zajebiście wygodne)
Kask: Arai Chaser Guardian
Przeznaczenie to głównie miasto i przeloty poza miastem tak do 50-100 km, oczywiście może się zdarzyć dłuższa trasa ale raczej sporadycznie. I teraz pytanie; czy lepiej kupić jakieś jeansy typu motto wear (myślałem o modelu "combat")? Czy może szukać kompletu do kurtki (skórzane spodnie z suwakiem żeby spiąć z kurtką)? Nie wiem czy spidi robi teraz spodnie z dużą ilością elementów elastycznych a tym samym przewiewnych...bo zależy mi żeby w lato dało się wytrzymać a przede wszystkim żeby jaja na tym nie ucierpiały.
A i jeszcze co myślicie o tym co już udało mi się kupić biorąc pod uwagę przeznaczenie???
Z góry dzięki za konkretne odpowiedzi...a internetowym onanistom też dziękuję za niespamowanie.
Pzdr
Ze względu na to że kompletuje sobię ciuchy na moto (Z1000) będę wdzięczny za pomoc, tj. potrzebuje jeszcze spodni do opisanego poniżej już kompletu. A więc to co już mam:
Kurtka: Kurtka skórzana SPIDI JP3 H2OUT
Buty: Sidi Vertigo
Rękawice: Modeka Racing Pro (nie wiem jak się sprawdzą ale są zajebiście wygodne)
Kask: Arai Chaser Guardian
Przeznaczenie to głównie miasto i przeloty poza miastem tak do 50-100 km, oczywiście może się zdarzyć dłuższa trasa ale raczej sporadycznie. I teraz pytanie; czy lepiej kupić jakieś jeansy typu motto wear (myślałem o modelu "combat")? Czy może szukać kompletu do kurtki (skórzane spodnie z suwakiem żeby spiąć z kurtką)? Nie wiem czy spidi robi teraz spodnie z dużą ilością elementów elastycznych a tym samym przewiewnych...bo zależy mi żeby w lato dało się wytrzymać a przede wszystkim żeby jaja na tym nie ucierpiały.
A i jeszcze co myślicie o tym co już udało mi się kupić biorąc pod uwagę przeznaczenie???
Z góry dzięki za konkretne odpowiedzi...a internetowym onanistom też dziękuję za niespamowanie.
Pzdr
Ostatnio edytowano 22/1/2010, 11:35 przez sebasbox, łącznie edytowano 1 raz
- sebasbox
- Świeżak
Re: Opinia i spodnie do opisanego kompletu
sebasbox napisał(a):Rękawice: Modeka Racing Pro (nie wiem jak się sprawdzą ale są za****** wygodne)
sorry, ale nie mogłem się powstrzymać:
nie wiesz jak się sprawdzą ale już wiesz, że są za***** wygodne ??
czyżby jasnowidz

Honda cb 450s -> FZS600
- mianps
- Świeżak
Re: Opinia i spodnie do opisanego kompletu
sebasbox napisał(a):sorry, ale nie mogłem się powstrzymać:
nie wiesz jak się sprawdzą ale już wiesz, że są za***** wygodne ??
czyżby jasnowidz![]()
moze źle to ująłem...przejechałem w nich jakieś 30-40 km, chodziło mi tu o trwałość i wygodę na dłuższym dystansie.
ale gratuluję wprawnego oka...co prawda nic konkretnego nie napisałeś ale zawsze to jeden post więcej

PS. ...ostatnie zdanie z mojego pierwszego posta...

- sebasbox
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości