Suzuki RG 80
• Strona 1 z 1
Suzuki RG 80
Witam.
Mam dosyć poważny problem z moją Suzi ;/
Wszystko było ładnie pięknie do czasu kiedy przestała dostawać paliwo, rozejrzałem się i zobaczyłem pęknięty i zgnieciony przewód paliwowy. Postanowiłem od razu go zmienić na nowy ... i tu się zrodził mój problem ;/
Poskładałem wszytko tak jak było tylko na nowych przewodach przedmuchałem kranik od benzyny i nie chce odpalić.
Zalewa Ją bardzo i gdy stała cała noc na zamkniętym kraniku benzyna nazbierala sie i podczasz kopnięcia wywala mi benzyne przez wydech ;/
i nie da rady go odpalic . Przed zmianą było dobrze ;/
Mam nadzieje że mi pomożecie ja sam już nei wiem co z tym robić ;/
Mam dosyć poważny problem z moją Suzi ;/
Wszystko było ładnie pięknie do czasu kiedy przestała dostawać paliwo, rozejrzałem się i zobaczyłem pęknięty i zgnieciony przewód paliwowy. Postanowiłem od razu go zmienić na nowy ... i tu się zrodził mój problem ;/
Poskładałem wszytko tak jak było tylko na nowych przewodach przedmuchałem kranik od benzyny i nie chce odpalić.
Zalewa Ją bardzo i gdy stała cała noc na zamkniętym kraniku benzyna nazbierala sie i podczasz kopnięcia wywala mi benzyne przez wydech ;/
i nie da rady go odpalic . Przed zmianą było dobrze ;/
Mam nadzieje że mi pomożecie ja sam już nei wiem co z tym robić ;/
- thomas7
- Świeżak
Pobaw się w ustawianie pływaka, trochę czasochłonne, ale zima jeszcze długa. Jest tam dość mała tolerancja i trudno to diabelstwo ustawić, ale się da.
Też miałem ze swoją rg kłopoty z gaźnikiem. Ale, pomimo wszystko, bardzo dobrze ją wspominam, bardzo trwały motorek.
Też miałem ze swoją rg kłopoty z gaźnikiem. Ale, pomimo wszystko, bardzo dobrze ją wspominam, bardzo trwały motorek.
- zmorad
- Świeżak
Moj dziadek mowi cos ze iglica moze byc skrzywiona i nie blokuje benzyny czy jest w tym cos sensownego ?
Ja niestety sie na tym nie znam ;/
Ja niestety sie na tym nie znam ;/
- thomas7
- Świeżak
- thomas7
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości