Seks z rodzeństwem (18+) [tagi: sex siostra brat seks kuzyn]
Napisze tylko jedno w tym temacie. Simonw fajne masz zainteresowania naprawde. Takie myslenie jak Ty mialo wiele osob i uwierz mi zle skonczyli. Bo zaczyna sie od zainteresowan, a z biegiem czasu nawet nie bedziesz wiedzial kiedy staniesz sie powiedzmy nekrofilem i nie bedzie to dla Ciebie nic zlego poniewaz bedziesz to uwazal za cos normalnego. Moze i Twoje tematy sa pisane zgodnie z kultura i obowiazujacymy zasadami, ale ich tresc pozostawia wiele do zyczenia. Jako admin wedlug mnie nie powinienes tworzyc takich tematow, wrecz odwrotnie powinienes swiecic przykladem. No i osobiscie ciekawi mnie kiedy pojawi sie temat zwiazany z zoofilia lub nawet pedofilia.
,,Motocykle to nie tylko moja pasja, ale też moje życie''
-
Nigoss - Bywalec
Bijąse
hehehe

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
CzesterTX napisał(a):simonw napisał(a):z moim mieczem swietlnym zatknietym w żyć
Chopie, nie godej po ślunsku ino po naszemu bo gorole rozumić nie bedo
wprawdzie Suwalki nie leza na zadnym ze Slaskow, ale wyjasnij niby czemu dla Slazakow ludzie nie ze Slaska to gorole. Mnie sie osobiscie slowo kojarzy z góralami.
Innocence proves nothing...
- valhalla
- Świeżak
tu jest co nieco na ten temat : http://interia360.pl/artykul/hanysi-kontra-gorole,7113
-
adam_89 - Stały bywalec
adam_89 napisał(a):tu jest co nieco na ten temat : http://interia360.pl/artykul/hanysi-kontra-gorole,7113
wiem ze to nieco nie ten temat, ale jak widzisz, forumowicze wyzej tez sie tematu luzno 3maja

- valhalla
- Świeżak
valhalla napisał(a):adam_89 napisał(a):tu jest co nieco na ten temat : http://interia360.pl/artykul/hanysi-kontra-gorole,7113
wiem ze to nieco nie ten temat, ale jak widzisz, forumowicze wyzej tez sie tematu luzno 3maja. ok dzieki za link
Przepraszam CIĘ adam_89, po kolejnym piwku mam problemy z czytaniem. Napisales "tu jest co nieco na ten temat" a ja przeczytalem: "to jest co nieco nie na temat"

sorry jeszcze raz, i'm a looser

- valhalla
- Świeżak
spoko
w ogóle można by załozyc temat o golorach, hanysach , kaszubach i innych takich o nienawiśći i o miłości do siebie
przytocze kawał : nie jestem rasistą, ale jak gram na pianinie to w czarne klawisze uderzam mocniej,
Jak jade autem i widze warszawiaka w samochodzie to momentalnie podnosi mi się ciśnienie ! zesrać się chcą, żeby tylko wyprzedzić, a jak zobaczą fotoradar to zwalniają do 50-60 gdy ograniczenie jest do 70 .

przytocze kawał : nie jestem rasistą, ale jak gram na pianinie to w czarne klawisze uderzam mocniej,
Jak jade autem i widze warszawiaka w samochodzie to momentalnie podnosi mi się ciśnienie ! zesrać się chcą, żeby tylko wyprzedzić, a jak zobaczą fotoradar to zwalniają do 50-60 gdy ograniczenie jest do 70 .
-
adam_89 - Stały bywalec
Nigoss napisał(a):Napisze tylko jedno w tym temacie. Simonw fajne masz zainteresowania naprawde. Takie myslenie jak Ty mialo wiele osob i uwierz mi zle skonczyli. (...) Jako admin wedlug mnie nie powinienes tworzyc takich tematow, wrecz odwrotnie powinienes swiecic przykladem. No i osobiscie ciekawi mnie kiedy pojawi sie temat zwiazany z zoofilia lub nawet pedofilia.
Po pierwsze Ci nie uwierze z wiadomych powodow - wierze w lekarzy specjalistow z ktorymi zreszta jestem w kontakcie i uwazam sie za calkiem zdrowego i normalnego ;> Dodatkowo akurat ten temat jest common, ale to wyjasnie w podsumowaniu (w weekend) z rysem historycznym i wysmieje polski ciemnogrod.
Co do swiecenia przykladem to generalnie w sprawach zwiazanych z dzialniem forum swiece przykladem. Natomiast wolnosc slowa gwarantuje mi mozliwosc pisania o tym o czym zechce z zachowaniem formy wypowiedzi.
A co do zoofilii czy pedofilii to owszem pojawi sie taki watek calkiem niedlugo - dokladnie odnosnie pedofilii. Bardzo ciekawie media atakuja teraz ludzi i zgodnie z wypowiedzia mojego idola z PiSu, jestes pedofilem bo uzywasz protokolu TCP/IP uzywanego przez pedofili (hahaaaa). Zakladam ze gosc chcial powiedziec ze uzywa protokolu TOR a nie TCP ale jakby nie bylo , kazdy user intenretu to pedofil wedle PiSu. A ogolnie medialna nagonka na TORa itp wymaga odrebnego komentarza.
Ostatnia ale kuriozalna rzecza jest to ze ja Ci ani nikomu innemu nie powiedzialem przeciez nic zgodnego z tematem, nawet nie napisalem ze mnie to mocniej czy mniej interesuje. Ma to swoj ukryty cel owszem, jest to temat przemyslany i do czasu podsumowania nie moge napisac nic wiecej jak to ze ja przedstawiam rozne poglady i rozne punkty widzenia czasami zgodne z tym co sam uwazam a czasami mijajace sie z nimi o 180 stopni, ale od tego jest medialno-netowa kreacja goscia o nicku "Simon-W" zeby moc w taki czy inny sposob chronic moje prywatne poglady. Zreszta nawet nie wiesz ile osob pisze z tego konta ;) Moze tylko ja a moze nie.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
valhalla napisał(a):wprawdzie Suwalki nie leza na zadnym ze Slaskow, ale wyjasnij niby czemu dla Slazakow ludzie nie ze Slaska to gorole. Mnie sie osobiscie slowo kojarzy z góralami.
Gorol po slasku znaczy przybysz proste

,,Motocykle to nie tylko moja pasja, ale też moje życie''
-
Nigoss - Bywalec