Jestem zbulwersowana waszym portalem.
• Strona 1 z 1
Jestem zbulwersowana waszym portalem.
Witam, dziś z rana wysłałam mojego 9-cioletniego synka, aby spytał się o waszą opinie dotyczącą zmiany jego motorka na nowszy , gdyż niestety nie znam się na motoryzacji.
Sama znalazłam to forum, sprawdziłam czy na pewno jest to forum o własciwym temacie i tu skierowałam mojego małego.
Jakież było moje zdziwienie, gdy przeczytałam wasze odpowiedzi, na pytanie mojego syna.. Czy tutaj są dorosli ludzie którzy chcą pomóc i znają się na motocyklach, czy dzieci które przekomarzają się i stawiają sobie za poprzeczkę napisanie co to głupszej odpowiedzi ?
Myślałam że znajdzie się jakakolwiek kompetentna osoba, która wskaże małemu motorek na którym przejeździ on następny sezon oraz czegoś się nauczy..
Motocykle o pojemności 1300 sami sobie kupcie i zabijcie się na nich, a nie wmawiajcie takie głupoty dziecku które wiele rzeczy bierze na serio.
Cała grupka która odpowiadała w temacie mojego syna to nieodpowiedzialne dzieci które niepotrzebnie wypowiadają się, kiedy nie mają tak naprawdę nic sensownego do powiedzenia. Nie uważam wszystkich motocyklistów za takich, bo wiem że wielu z was to dobrzy, serdeczni ludzie, którzy potrafią pomagać innym, niestety dziś miałam bardzo przykry przykład ludzi, którzy psują waszą opinie wsród ludzi.
Pozdrawiam i jednoczesnie mam nadzieje że da to do myślenia co poniektórym
Sama znalazłam to forum, sprawdziłam czy na pewno jest to forum o własciwym temacie i tu skierowałam mojego małego.
Jakież było moje zdziwienie, gdy przeczytałam wasze odpowiedzi, na pytanie mojego syna.. Czy tutaj są dorosli ludzie którzy chcą pomóc i znają się na motocyklach, czy dzieci które przekomarzają się i stawiają sobie za poprzeczkę napisanie co to głupszej odpowiedzi ?
Myślałam że znajdzie się jakakolwiek kompetentna osoba, która wskaże małemu motorek na którym przejeździ on następny sezon oraz czegoś się nauczy..
Motocykle o pojemności 1300 sami sobie kupcie i zabijcie się na nich, a nie wmawiajcie takie głupoty dziecku które wiele rzeczy bierze na serio.
Cała grupka która odpowiadała w temacie mojego syna to nieodpowiedzialne dzieci które niepotrzebnie wypowiadają się, kiedy nie mają tak naprawdę nic sensownego do powiedzenia. Nie uważam wszystkich motocyklistów za takich, bo wiem że wielu z was to dobrzy, serdeczni ludzie, którzy potrafią pomagać innym, niestety dziś miałam bardzo przykry przykład ludzi, którzy psują waszą opinie wsród ludzi.
Pozdrawiam i jednoczesnie mam nadzieje że da to do myślenia co poniektórym
- Annawojcik
- Świeżak
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
no i kolejny bezsensowny temat
ja można być takim kretynem, dawać jej BANa
skoro już jest ten temat to odpowiem, na motorowerze można jeździć od 13lat, w jego wieku pozostaje tylko rower
ja można być takim kretynem, dawać jej BANa
skoro już jest ten temat to odpowiem, na motorowerze można jeździć od 13lat, w jego wieku pozostaje tylko rower
Yamaha Tzr50 '06 ---> Aprilia Rs125 '08 ---> R6 '03
-
Janek94 - Świeżak
"Motocykle o pojemności 1300 sami sobie kupcie i zabijcie się na nich"
Brawo. Strasznie z Ciebie kompetentna osoba. Niektorzy ludzie nie mysla zanim cos napisza. Ty chyba nie myslisz wogle. Wspolczuje temu Twojemu biednemu synkowi, bo kiedy on kupi sobie wiekszy motocykl i zabije sie na nim zgodnie z Twoimi slowami powyzej, to dopiero wtedy znajdzie sie czas na przemyslenia. Wtedy bedzie placz i lament, a na tym porzadnym forum, znajdzie sie Twoj kolejny beznadziejny post obwiniajacy NAS za to ze doradzilismy Twojemu synowi kupno tego czy innego motocykla.
Pozdrawiam
Brawo. Strasznie z Ciebie kompetentna osoba. Niektorzy ludzie nie mysla zanim cos napisza. Ty chyba nie myslisz wogle. Wspolczuje temu Twojemu biednemu synkowi, bo kiedy on kupi sobie wiekszy motocykl i zabije sie na nim zgodnie z Twoimi slowami powyzej, to dopiero wtedy znajdzie sie czas na przemyslenia. Wtedy bedzie placz i lament, a na tym porzadnym forum, znajdzie sie Twoj kolejny beznadziejny post obwiniajacy NAS za to ze doradzilismy Twojemu synowi kupno tego czy innego motocykla.
Pozdrawiam
Ostatni rok na UAM
| www.moto-diablo.pl | Chica booooom - http://www.youtube.com/watch?v=WRE6ssTulcI&feature=fvw | ZX6R 2005 ----> RN19 2008
)))

-
caliber1986 - Bywalec
Twój 9 letni syn umieścił temat w niewłaściwym dziale , przez co został on potraktowany niepoważnie . Większość myślała , że ktoś sobie poprostu jaja robi . Więc nie bulwersuj się tak .
YZF R6 2007
-
Trener - Stały bywalec
Bulwersy zostaw kobitko w pracy. Na tym forum zapleniły się setki TROLLI którzy zakładają miliony tematów i bawią się w takie gierki i nigdy nie wiadomo, kto pyta serio, a kto nie. Nie wiadomo, czy ktoś sobie jaja robi i podaje się za taką osobę, a nie inną. Także, musisz uwzględnić te trendy - jeśli właśnie Ty nie jesteś osobą która robi sobie jaja, a to jest bardzo BARDZO możliwe. Tak czy siak potomni wiedzą o co chodzi.
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Jak można być tak nie odpowiedzialnym rodzicem? boże a gdzie była matka jak to pisał?? normalna matka sama zbada temat a nie zmusza do tego swoje nie świadome dziecko... tak podatne na manipulacje
Temat zbadaj Sama albo kup dziecku puzzle ... albo klocki podobno rozwijają wyobraźnie

Temat zbadaj Sama albo kup dziecku puzzle ... albo klocki podobno rozwijają wyobraźnie

-
michas_s - Świeżak
Internet to ZUO, dla ludzi, którzy nie potrafią z niego korzystać. Nie rozumiem jak można być taką matką, nie chodzi mi o to, że się nie znasz ale mogłaś usiąść z nim, napisać w odpowiednim dziale i temacie, a nie dziecko na wypisywało takich bzdur, że głowa mała. Nie wiem po co nam info, że był grzeczny i miał dobre oceny itp.
Po za tym sorry ale jak wychowujesz dziecko tak, że wstaje o 6 rano i już siada przy kompie to gratulację.
Stereotyp o tym, że na moto 1300 od razu trzeba się zabić pozostawię bez komentarza. Ma 50 ccm to niech jeździ i się cieszy, jak mu nie starcza to ma problem, bo ma 9 lat i musi mu to na razie starczyć. Jak widzę takie matki, które widzą tylko swoich synków to mnie krew zalewa, mam takiego jednego w klasie i zawsze mu się ślizgnie, bo mamusia lata i mu załatwia. Szkoda słów.

Stereotyp o tym, że na moto 1300 od razu trzeba się zabić pozostawię bez komentarza. Ma 50 ccm to niech jeździ i się cieszy, jak mu nie starcza to ma problem, bo ma 9 lat i musi mu to na razie starczyć. Jak widzę takie matki, które widzą tylko swoich synków to mnie krew zalewa, mam takiego jednego w klasie i zawsze mu się ślizgnie, bo mamusia lata i mu załatwia. Szkoda słów.
- talta
- Mieszkaniec forum
Z chęcią wskażę zarówno Pani jak i synowi drogę. W prawym górnym rogu widnieje opcja "Wyloguj". Bardzo proszę o kliknięcie. Następnie proszę skontaktować się z jedną z holenderskich klinik oferujących eutanazje. Podobno w pakiecie rodzinnym jest parę % zniżki.
A gówniarz niech najpierw do komunii idzie, a potem myśli o motocyklu.
A gówniarz niech najpierw do komunii idzie, a potem myśli o motocyklu.
-
gelo007 - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości