Zobacz wÄ…tek - Jestem zbulwersowana waszym portalem.
NAS Analytics TAG

Jestem zbulwersowana waszym portalem.

Wywalac wszystko jak leci

Jestem zbulwersowana waszym portalem.

Postprzez Annawojcik » 8/12/2009, 15:18

Witam, dziś z rana wysłałam mojego 9-cioletniego synka, aby spytał się o waszą opinie dotyczącą zmiany jego motorka na nowszy , gdyż niestety nie znam się na motoryzacji.

Sama znalazłam to forum, sprawdziłam czy na pewno jest to forum o własciwym temacie i tu skierowałam mojego małego.

Jakież było moje zdziwienie, gdy przeczytałam wasze odpowiedzi, na pytanie mojego syna.. Czy tutaj są dorosli ludzie którzy chcą pomóc i znają się na motocyklach, czy dzieci które przekomarzają się i stawiają sobie za poprzeczkę napisanie co to głupszej odpowiedzi ?

Myślałam że znajdzie się jakakolwiek kompetentna osoba, która wskaże małemu motorek na którym przejeździ on następny sezon oraz czegoś się nauczy..

Motocykle o pojemności 1300 sami sobie kupcie i zabijcie się na nich, a nie wmawiajcie takie głupoty dziecku które wiele rzeczy bierze na serio.

Cała grupka która odpowiadała w temacie mojego syna to nieodpowiedzialne dzieci które niepotrzebnie wypowiadają się, kiedy nie mają tak naprawdę nic sensownego do powiedzenia. Nie uważam wszystkich motocyklistów za takich, bo wiem że wielu z was to dobrzy, serdeczni ludzie, którzy potrafią pomagać innym, niestety dziś miałam bardzo przykry przykład ludzi, którzy psują waszą opinie wsród ludzi.

Pozdrawiam i jednoczesnie mam nadzieje że da to do myślenia co poniektórym
Annawojcik
Świeżak

Postprzez C-bool » 8/12/2009, 15:27

Ban na IP :!:
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
C-bool
Mieszkaniec forum

Postprzez Piankowy Marynarzyk » 8/12/2009, 15:28

POKAZ CYCKI
Piankowy Marynarzyk
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Janek94 » 8/12/2009, 15:30

no i kolejny bezsensowny temat
ja można być takim kretynem, dawać jej BANa

skoro już jest ten temat to odpowiem, na motorowerze można jeździć od 13lat, w jego wieku pozostaje tylko rower
Yamaha Tzr50 '06 ---> Aprilia Rs125 '08 ---> R6 '03
Janek94
Świeżak

Postprzez caliber1986 » 8/12/2009, 15:35

"Motocykle o pojemności 1300 sami sobie kupcie i zabijcie się na nich"
Brawo. Strasznie z Ciebie kompetentna osoba. Niektorzy ludzie nie mysla zanim cos napisza. Ty chyba nie myslisz wogle. Wspolczuje temu Twojemu biednemu synkowi, bo kiedy on kupi sobie wiekszy motocykl i zabije sie na nim zgodnie z Twoimi slowami powyzej, to dopiero wtedy znajdzie sie czas na przemyslenia. Wtedy bedzie placz i lament, a na tym porzadnym forum, znajdzie sie Twoj kolejny beznadziejny post obwiniajacy NAS za to ze doradzilismy Twojemu synowi kupno tego czy innego motocykla.
Pozdrawiam
Ostatni rok na UAM :) | www.moto-diablo.pl | Chica booooom - http://www.youtube.com/watch?v=WRE6ssTulcI&feature=fvw | ZX6R 2005 ----> RN19 2008 :))))
caliber1986
Bywalec

Postprzez Trener » 8/12/2009, 15:37

Twój 9 letni syn umieścił temat w niewłaściwym dziale , przez co został on potraktowany niepoważnie . Większość myślała , że ktoś sobie poprostu jaja robi . Więc nie bulwersuj się tak .
YZF R6 2007
Trener
Stały bywalec

Postprzez Traperoso » 8/12/2009, 15:41

Bulwersy zostaw kobitko w pracy. Na tym forum zapleniły się setki TROLLI którzy zakładają miliony tematów i bawią się w takie gierki i nigdy nie wiadomo, kto pyta serio, a kto nie. Nie wiadomo, czy ktoś sobie jaja robi i podaje się za taką osobę, a nie inną. Także, musisz uwzględnić te trendy - jeśli właśnie Ty nie jesteś osobą która robi sobie jaja, a to jest bardzo BARDZO możliwe. Tak czy siak potomni wiedzą o co chodzi.
Kawasaki ER5 2005
Traperoso
Mieszkaniec forum

Postprzez Wilku111 » 8/12/2009, 15:44

Ej jesteście straszni...

Post tego dzieciaczka był uroczy :(
moje największe hobby to alkohol i masturbacja
Wilku111
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez michas_s » 8/12/2009, 15:46

Jak można być tak nie odpowiedzialnym rodzicem? boże a gdzie była matka jak to pisał?? normalna matka sama zbada temat a nie zmusza do tego swoje nie świadome dziecko... tak podatne na manipulacje ;)

Temat zbadaj Sama albo kup dziecku puzzle ... albo klocki podobno rozwijają wyobraźnie ;)
michas_s
Świeżak

Postprzez talta » 8/12/2009, 15:48

Internet to ZUO, dla ludzi, którzy nie potrafią z niego korzystać. Nie rozumiem jak można być taką matką, nie chodzi mi o to, że się nie znasz ale mogłaś usiąść z nim, napisać w odpowiednim dziale i temacie, a nie dziecko na wypisywało takich bzdur, że głowa mała. Nie wiem po co nam info, że był grzeczny i miał dobre oceny itp. :?: Po za tym sorry ale jak wychowujesz dziecko tak, że wstaje o 6 rano i już siada przy kompie to gratulację.
Stereotyp o tym, że na moto 1300 od razu trzeba się zabić pozostawię bez komentarza. Ma 50 ccm to niech jeździ i się cieszy, jak mu nie starcza to ma problem, bo ma 9 lat i musi mu to na razie starczyć. Jak widzę takie matki, które widzą tylko swoich synków to mnie krew zalewa, mam takiego jednego w klasie i zawsze mu się ślizgnie, bo mamusia lata i mu załatwia. Szkoda słów.
talta
Mieszkaniec forum

Postprzez gelo007 » 8/12/2009, 15:55

Z chęcią wskażę zarówno Pani jak i synowi drogę. W prawym górnym rogu widnieje opcja "Wyloguj". Bardzo proszę o kliknięcie. Następnie proszę skontaktować się z jedną z holenderskich klinik oferujących eutanazje. Podobno w pakiecie rodzinnym jest parę % zniżki.

A gówniarz niech najpierw do komunii idzie, a potem myśli o motocyklu.
gelo007
Administrator

Postprzez Wilku111 » 8/12/2009, 15:57

Zamknij siÄ™ grubasie :lol:

Nie pierdolcie, że nigdy nie chcieliście mieć małego ślicznego synka co sobie śmiga na swoim małym motórrku :oops:
moje największe hobby to alkohol i masturbacja
Wilku111
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Smietnik

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

na górê