Kufer górny do Varadero 125
• Strona 1 z 1
Kufer górny do Varadero 125
Witam!! Wiem że już był ten temat ale jako kolejny zadaję to pytanie: Jaki kufer topcase proponujecie do Hondy Varadero 125. Motoru używam nie jako turystycznego, ale terenowo-turystycznego, z dużym naciskiem na szutry, piachy, polne drogi, pola itp. więc mój tymczasowy wybór padł na aluminiowe-rozwiązanie proste, skuteczne, mocne, sprawdzone. Czy proponujecie może coś innego?? Dodam jeszcze że motor kupiłem nowy rocznik '08 więc jest jeszcze na gwarancji, i nie chce rozwalać bagażnika z tyłu, który jest duży i płaski, więc dobry pod duży kufer 40-50L, tak jak to robią niektórzy.
Pozdrawiam Artur
Pozdrawiam Artur
- Bulbex
- Świeżak
ja mam kufer Kappa 53l(chyba) dwa kaski się mieszczą. i jak na razie jestem z niego zadowolony
XR 400R | | Kula daje fula
| | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0

-
Kula07 - Stały bywalec
ja bym sklanial sie ku alu.Z czasm sie nie wyrabiaja jak plastikowe i są bardziej pancerne,tymbardziej ze w terenie latasz.Tylko nie jestem pewien,ale tylni bagaznik masz chyba plastikowy(na pierwszy rzut oka wyglada jak alu) i do 5kg.
Jak za duzo napakujesz to na polnych drogach moze pierdyknac.jak masz zamiar ciezsze zeczy wozic i latac po dziurach to polecilbym rowazyc jakis stelaz.

KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Możesz się też zastanowić nad torbą. [url]Klikl[http://www.defender.net.pl/product-pol-2799-Torba-GIVI-na-tyl-motocykla-T464.html/url] będzie najtańszym rozwiązaniem.
NIE DAJMY ZARABIAĆ ZŁODZIEJOM
- kupujmy szpeje z papierami
Treści wyrażone w tym poście są moją prywatną
opinią, nie biorę odpowiedzialności za ich wykorzystanie.

- kupujmy szpeje z papierami
Treści wyrażone w tym poście są moją prywatną
opinią, nie biorę odpowiedzialności za ich wykorzystanie.

-
stecarlos - Świeżak
Stecarlos myślałem o dokładnie tej torbie, ale potrzebuje zamknięcia, a do kuferka będę ładował najczęściej aparat za pare 5-złotych, więc potrzebuje zamknięcia. A myślałem o stelażu takim połączonym, sam bym jakoś wystrugał, kolega ma giętarke w robocie, żeby szedł od podnóżków pasażera, miejsce na kufry boczne i gmole od razu, a dalej idzie jeszcze łączenie do bagażnika i na topcase. Jest jeszcze taki kufer Givi V46, czy ktoś używał?? Jakie ma zdanie?? Jakie macie opinie o Pancerniakach?? Słyszałem o nich wiele dobrego, i nie są takie do szpanu jak Zega, tylko solidne, i dobre do muniania przy nich i bajerowania.
- Bulbex
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe