rx 125 czy dt 125
• Strona 1 z 1
rx 125 czy dt 125
Witam. Potrzebuje Waszych porad. Co wybrać: rx 125 czy dt 125? Piszcie co byście wybrali i dlaczego. W którym lepsze zawieszenie i dlaczego. W którym lepszy, mocniejszy silnik... Głównie zależy mi na porównaniu zawieszeń tych dwóch enduro. Który z nich nadaje się bardziej do lajtowego skakania? Jeżeli był już taki temat to sorry, ale zależy mi na czasie więc nie szukałem po forum...
- Lestek9
- Świeżak
w DT zawieha chyba bardzien na asfalt w RX bardziej w teren. jednak zawieszenie zawsze mozna zrobic pod siebie. zmienic olej na rzadszy lub gęstszy i pobawic sie z cisnieniem w tylnym amorku. chociaż klasa zawieszenia tez ma znaczenie i chyba w RX siedzi lepsze. co do silników to DT ma słynną minarelke silnik nie jest mocno wyżyłowany mniej pali i jest bardzo żywotny łatwo o częsci do całego moto w RX silnik jest rotaxa mniej czesci ale są napewno gdzies. silnik jest troche mocniejszy ale co za tym idzie krócej wytrzymuje i jest bardziej paliwożerny kumpel ma DT 125 i naprawde nieźle skacze
dostosował zawiehe akurat pod stunt tył ma praktycznie kamien a przód po prostu płynie taki miekki
wiec skacze na tył i nic mu nie dobija
nei jest źle nie wiem jak RX nigdy nie widziałem skaczącej Rx 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości