Wahacz , filtr paliwa POMOCY
• Strona 1 z 1
Wahacz , filtr paliwa POMOCY
Mam GILERE SMT, mam taki problem ze sruba wahacza wleczonego mi sie minimalnie rusza , 1 mecchanik mi powiedzial ze musze wymienic ta srube albo jakies gumy zalozyc czy cos takiego . Chciał za to 100zl, ale sadze ze to troche zaduzo i wolalbym kupic to co potrzeba i z kims to zrobic.
Jeszcze nie wiem czy moj motor ma filtr paliwa i czy musi miec , bo ogolnie to go raczej nie mam??
Możecie mi napisac za ile i gdzie moge kupic takie sruby i czy musza to byc orginalne od mojego motoru???
Jeszcze nie wiem czy moj motor ma filtr paliwa i czy musi miec , bo ogolnie to go raczej nie mam??
Możecie mi napisac za ile i gdzie moge kupic takie sruby i czy musza to byc orginalne od mojego motoru???
- Jamall
- Świeżak
Kup oryginalne bo oski to wazna czesc, bie kupuj polskich albo chinskich bo szkoda zycia za roznice ilus zlotych, nie wiem jak u ciebie ale ja mam u siebie jakies gumy, ogolnie jest to kilkanascie minut roboty i po problemie, mechanikowi nie dawaj, bo wsadzi ci chinskie czesci i skasuje jak za zboze.
Co do filtru paliwa, mozesz zalozyc, ja mialem ale wywalilem, bo mnie wkurzal, zreszta zobacz czy masz w kraniku siatke, bo ona juz filtruje, musisz go co jakies czas wymieniac albo czyscic jak bedzie brudny, jak masz rdze w baku albo cos to zaloz obowiazkowo. Zadawaj pytania juz w istniejacych tematach.
Co do filtru paliwa, mozesz zalozyc, ja mialem ale wywalilem, bo mnie wkurzal, zreszta zobacz czy masz w kraniku siatke, bo ona juz filtruje, musisz go co jakies czas wymieniac albo czyscic jak bedzie brudny, jak masz rdze w baku albo cos to zaloz obowiazkowo. Zadawaj pytania juz w istniejacych tematach.
- talta
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości