Czy niemcy siÄ™ ,,targujÄ…,,
• Strona 2 z 2 • 1, 2
a tak wracajÄ…c do tematu, to niemcy siÄ™ targujÄ…, ale tylko poza granicami swojego kraju
Co sobote widze targujacych się niemców na miejskim targowisku, zawsze kupują jakieś marchewki
może to przez to że dośc blisko do granicy
WaleWtynki przyjedź do mnie, staniesz w kolejce za niemcami to może utargujesz jakąś pietruszke 

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Ja wracajac do dyskusji o 14-to latkach chcialbym podkreslic, ze ja tez tyle mam ale staram sie nie pisac beznadziejnych postow. Wiadomo, ze wpadka moze sie zdarzyc ale gdy jest ich 123 to juz kiepsko... Dlatego wiec sugeruje, iz jesli nie mamy nic do powiedzenia lepiej tego nie robmy, a jesli z kolei mamy robmy to z rozsadkiem, w rozsadnym miejscu i z kultura.
-
KrzysiuRanger - VIP Åšcigacz.pl
KrzysiuRanger napisał(a):Ja wracajac do dyskusji o 14-to latkach chcialbym podkreslic, ze ja tez tyle mam ale staram sie nie pisac beznadziejnych postow. Wiadomo, ze wpadka moze sie zdarzyc ale gdy jest ich 123 to juz kiepsko... Dlatego wiec sugeruje, iz jesli nie mamy nic do powiedzenia lepiej tego nie robmy, a jesli z kolei mamy robmy to z rozsadkiem, w rozsadnym miejscu i z kultura.
<lol2>
-prosze odpowiadajcie normalnie a nie robicie sobie ze wszystkiego ,,jaja,,

-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości