Honda cbr 125 r (2007-)
• Strona 1 z 1
Honda cbr 125 r (2007-)
Mam dość głupie pytanie ale dopiero zaczynam moją przygode z motocyklami. Na początek planuje zakupić jak w temacie Honde cbr 125 r z 2007 a może i nowszą.
Moje pytanie brzmi czy istnieje sposób na sprawdzenie w którym roku motocykl został wyprodukowany? Pytanie wzieło się z tąd iż kiedyś słyszałem pewną historie o tym iż poprostu kolesia wykantowano kupił żekomo nowszy rocznik a jak się późnie okazało był nieco starszy...
Nie wiem czy moje pytanie ma do końca sens ale będe wdzięczny za wyrozumiałość oraz konkretne odpowiedzi...
Poza tym chętnie wysłucham opini ludzi którzy mieli doczynienia z tym sprzętem. Pozdrawiam
Moje pytanie brzmi czy istnieje sposób na sprawdzenie w którym roku motocykl został wyprodukowany? Pytanie wzieło się z tąd iż kiedyś słyszałem pewną historie o tym iż poprostu kolesia wykantowano kupił żekomo nowszy rocznik a jak się późnie okazało był nieco starszy...
Nie wiem czy moje pytanie ma do końca sens ale będe wdzięczny za wyrozumiałość oraz konkretne odpowiedzi...
Poza tym chętnie wysłucham opini ludzi którzy mieli doczynienia z tym sprzętem. Pozdrawiam
AMOK
CBR F3
CBR F3
- AK
- Świeżak
Zdecydowanie najlepszy sposób to przeczytanie regulaminu.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości