zipp steed 50 problem z odpalaniem i mocÄ…
• Strona 1 z 1
zipp steed 50 problem z odpalaniem i mocÄ…
Wiam mam problem gdy zmieniano mi szczęki hamulcowe strasznie cieszko chodziło mi kolo i skter byl oslabiony jeszcze miałem od kręcane linke przy kierownicy bo obudowe musiałem zmienic..teraz kolo chodzi dobrze..ale jest slaby wczesniej jak byla góra dwie osoby 40 jechalem teraz ledwie co 20km/h i nie ma znaczenia czy jade sam czy dwie osoby
w serwisie powiedzieli mi ze tak ma być..i mam jeszcze problem z od palaniem jak jest zimny odpale go przejade max 10m i go muli i dlawi i nie ma wogule mocy i gasnie tak smao jest za drugim razem tylko ze cieszko mi go odpalic..dopiero za 3 razem jedzie juz cos lepiej a jak zagrzeje sie chodzi dobrze nie gaśnie mi prosze o pomoc juz nie wiem co robic..

- hojdi
- Świeżak
Zacznij od regulacji i czyszczenia gaznika. Sprawdz tez kompresje manometrem....
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
tradycyjnie jak w co drugim temacie rozgrzej silnik przed jazdą, lub zmień świecę
peugeot zenith -> yamaha dt 125-> ktm sx 125-> suzuki rm 250 -> Malagutii f12-> Yamaha aerox -> Aprilia sr -> Yamaha yz 125 -> KTM sx 250 -> KTM sx 400 -> Husqvarna te 250
- szybki90
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości