Motocykl do stuntu
• Strona 1 z 1
Motocykl do stuntu
Witam, nie wiem czy temat byl, jezeli tak to bede wdzieczny za link, jezeli nie to juz pisze o co chodzi.Chcialbym przerobic motocykl (stara cbr 600) na sprzet typowy do stuntu.Chcialbym was prosic o porady co trzeba wymienic i jakie korzysci plyna z danych przerobek.W miare mozliwosci takze +- koszta kazdej zmiany.
Z gory dziekuje i pozdrawiam.
Z gory dziekuje i pozdrawiam.
-
maniekzx6r - Świeżak
Trzeba by było znaleźć kogoś kto to juz robi. Moze jakis Kontakt do Raptownego ktos udzieli bo wiem ze są tu ludzie którzy go znaja. pozatym jest forum o ile sie nie myle o nazwie "stuntpoland" ale pewien nie jestem. Tam napewno znajdziesz wszelkie rady. Spytaj Evila on powinien miec namiar tej strony. A co na poczatek zmieniec to mysle ze oczywiscie załozenie crashpad-ów zmiana przełozeń ( walnij ogromna zębatke z tyly to bedzie zrywniejsza) tyle mi narazie przychodzi do glowy a o reszte pytaj fachowców.
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Åšcigacz.pl
Spoko, juz znalazlem.Eristof dzieki za podpowiedz.Teraz tylko tam pogrzebac i zaraz wszystko bede wiedzial.Pozdrawiam
RIDE OR DIE
RIDE OR DIE
-
maniekzx6r - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości