kiedy moge zaczac jazdy?
• Strona 1 z 1
kiedy moge zaczac jazdy?
czesc, przymierzam sie do pierwszego bike'a w moim zyciu....wlasciewie to najpier chce zrobic prawko....wrocilem w pazdzierniku do kraju i myslalem ze w zimie nie ma sensu rozpoczynac jazd.teraz wiem ze gdybym wtedy sie zdecydowal to mialbym juz to za soba....zima jest jaka jest.wiec chcialbym sie zapytac czy jest teraz sens zapisac sie na nuke jazdy do kategori A???nie oczekuje prognoz czy bedzie snieg czy nie, ale czy jesli zaczne teraz teorie to czy jak skoncze 30g.to bedzie na tyle cieplo zeby usiasc na bike'a??pomozcie bo naprawde mam cisnienie na motocykl i zwariuje jesli przyjdzie czekac do wakacji|!!!!!!!pozdro
- krzysiekbox4
- Świeżak
Prawko na motocykl mozna zdawać przez cały rok jedynie egzaminy nie odbywają sie jak jest lód na ulicy i wogóle skrajne warunki przy jakich jazda motocykle może groźić wypadkiem.Tak mi instruktor mówił kiedy ja zdawałem.
Mróz na dworze nie swiadczy że egzaminów nie bedzie, tylko żeby sucha jezdnia była.
Więc zdawaj teraz bo zima jest jaka jest ja na nia nie narzaekam.
Mróz na dworze nie swiadczy że egzaminów nie bedzie, tylko żeby sucha jezdnia była.
Więc zdawaj teraz bo zima jest jaka jest ja na nia nie narzaekam.
Suzuki GSX 1400-2001
Kawa GPZ 1100-1983
Jawa 250/353-1958
Kawa GPZ 1100-1983
Jawa 250/353-1958
-
skora - Świeżak
Re: kiedy moge zaczac jazdy?
krzysiekbox4 napisał(a):nie oczekuje prognoz czy bedzie snieg czy nie, ale czy jesli zaczne teraz teorie to czy jak skoncze 30g.to bedzie na tyle cieplo zeby usiasc na bike'a??
JesteÅ› jakaÅ› rodzina Kononowicza czy jak? sam sobie przeczysz....
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
prawka chyba niedarady zdawać teraz, ja czekam od listopada na poprowkę i kazali mi się dowiadywać najprędzej w marcu
- Bullterrier
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości