Duzy problem ze stacyjkÄ…
• Strona 1 z 1
Duzy problem ze stacyjkÄ…
Witam ma skuter moto magnus T-Rex
Nie staty przepadly moje klucze nie wiem jakim cudem
Nie wiem czy zgubilem czy mi ktos ukradl
Wiem jedno mam 1 kluczyk ktos ma moj kluczyk drugi
wiec jazde do szkoly odpuszczam bo moze mi ktos odjechac skuterem i nawet sie nie kapne
Pytanie??
Ile kosztuje wymiana stacyjki jezeli skuter ma blokade kierownicy?
Bo nie moge ryzykowac ze mi go ktos ukradnie
A chce wiedziec czy da sie cos zrobic nie za 600 zloty albo lepiej bo wiem ze napewno tyle powiedza w serwisie:_( pomozcie mi jak mozecie
Nie staty przepadly moje klucze nie wiem jakim cudem

Nie wiem czy zgubilem czy mi ktos ukradl
Wiem jedno mam 1 kluczyk ktos ma moj kluczyk drugi
wiec jazde do szkoly odpuszczam bo moze mi ktos odjechac skuterem i nawet sie nie kapne
Pytanie??
Ile kosztuje wymiana stacyjki jezeli skuter ma blokade kierownicy?
Bo nie moge ryzykowac ze mi go ktos ukradnie
A chce wiedziec czy da sie cos zrobic nie za 600 zloty albo lepiej bo wiem ze napewno tyle powiedza w serwisie:_( pomozcie mi jak mozecie
- quace
- Świeżak
Jak zostawiasz skuter zdejmuj fajkę ze świecy i szczerze wątpię że ktoś się kapnie. Nie ma sensu wymieniać całej stacyjki bo kluczyk pewnie zgubiłeś.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Tak jak inni mówią odpuść sobie wymianę stacyjki ,a ten jeden klucz dorób sobie jak najszybciej !! bo jak zgubisz to dopiero będziesz miał problem !
W zwykłym punkcie dorabiania kluczy zrobią ci to ,ja do dwóch motorków dorabiałem żeby mieć po 2 do każdego w razie zgubienia i nie było problemu z dorobieniem koszt ok 12 zł .
Ja zakładam zapięcie -pręt na koło w kształcie litery "U" jakakolwiek rzucająca się w oczy blokada łańcuch itp to o wiele lepiej niż nic.
W zwykłym punkcie dorabiania kluczy zrobią ci to ,ja do dwóch motorków dorabiałem żeby mieć po 2 do każdego w razie zgubienia i nie było problemu z dorobieniem koszt ok 12 zł .
Ja zakładam zapięcie -pręt na koło w kształcie litery "U" jakakolwiek rzucająca się w oczy blokada łańcuch itp to o wiele lepiej niż nic.
Motorhispania (xp6)
- krzysieg
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości