Zobacz wątek - Materiały na prace MAGISTERSKA, ROSJA
NAS Analytics TAG

Materiały na prace MAGISTERSKA, ROSJA

O wszystkim
_________

Materiały na prace MAGISTERSKA, ROSJA

Postprzez caliber1986 » 4/9/2009, 17:44

Witam kolegow i kolezanki. :D Jestem studentem V roku i co sie z tym wiarze stoje przed najwazniejszym wyzwaniem kazdego studenta. Musze napisac prace magisterska. Jej tytuł: "Rosja pod rzadami W. Putina". Dlatego prosze wszystkich z braci motocyklowej, jezeli macie jakies ksiazki, czy gazety, ktore niepotrzebnie zalegaja na polkach - W ktorych pojawia sie temat: upadku ZSRR, Jelcyna, Putina, wogle o Rosji za rzadow Putina, o jej stosunkach z USA, Chinami i UE,- to bardzo prosze o kontakt, odkupie je za rozsadna kase. Kazdy material moze byc dla mnie cenny. Kontakt przez PW lub caliber1986@wp.pl.
Z gory dziekuje :D

Szerokosci
Ostatni rok na UAM :) | www.moto-diablo.pl | Chica booooom - http://www.youtube.com/watch?v=WRE6ssTulcI&feature=fvw | ZX6R 2005 ----> RN19 2008 :))))
caliber1986
Bywalec

Postprzez dambandit » 4/9/2009, 17:56

Polecam książkę "Wysadzić Rosję " Litwinienki . Jak już prace skończyć chce poczytać :) . Ja temat pracy magisterskiej zakończyłem w tym roku w lipcu .
był suzuki bandit 600n będzie ......
dambandit
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez hellogrish » 8/9/2009, 22:13

dobry temat.
ja od roku pisze prace
"b.jelcyn, w.putin 2 oblicza wspolczesnej rosji" :)

(mam chyba tylko temat ;)

bedac ostatnio zima 3 miesiace w petersburgu kupilem sporo ksiazek
(glownie o putinie) ale po rosyjsku - do ew. skserowania.

a jak jeszcze chcialo mi sie studiowac to czasami zagladalem do archiwum gazety wyborczej, tam masz fajne artykuly.
(mam troche "wycinkow" jakby co)
hellogrish
Świeżak

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

na górê