Zdejmowanie dekla gilera stalker ? JAK?!
• Strona 1 z 1
Zdejmowanie dekla gilera stalker ? JAK?!
A wiec tak mam zamiar wymienic w skuterze pasek napedowy biore sie za odkrecanie dekla i... tu własnie jest problem na filmikach widac ze dekiel normalnie zchodzi a u mnie cos go trzma z tyłu tam gdzie jest sprzeglo i nie wiem jak go zdjąc boje sie zrobic tego na sile zeby czegos nie zepsuc moze ktos wie jak to zrobic ma taki skuter jak odciagam do siebie dekielek to czuja tak jakby jakas sprezyne {chyba} czekam na odp i zgóry dzieki
Pozdrawiam Damian
Pozdrawiam Damian
- damian4632
- Świeżak
Nie musisz przypadkiem odkręcić kopki?? sprawdź czy wszystko odkręciłeś, oczywiście czy nic nie haczy.
Potem możesz ciągnąć na hama;) ja musiałem kiedyś śrubokrętem podważać. Jakby to nic nie dało to spróbuj płynem hamulcowym polać miejsce łączenia karteru z pokrywą poczekaj 10-15 minut i próbuj dalej
Potem możesz ciągnąć na hama;) ja musiałem kiedyś śrubokrętem podważać. Jakby to nic nie dało to spróbuj płynem hamulcowym polać miejsce łączenia karteru z pokrywą poczekaj 10-15 minut i próbuj dalej
peugeot zenith -> yamaha dt 125-> ktm sx 125-> suzuki rm 250 -> Malagutii f12-> Yamaha aerox -> Aprilia sr -> Yamaha yz 125 -> KTM sx 250 -> KTM sx 400 -> Husqvarna te 250
- szybki90
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości