[Wyścigowe Motocyklowe Mistrzostwa Polski - relacje]
• Strona 1 z 1
[Wyścigowe Motocyklowe Mistrzostwa Polski - relacje]
Dyskusja na temat: V runda WMMP 2009 – rekordy i walka
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
V runda WMMP 2009 – rekordy i walka
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
V runda WMMP 2009 – rekordy i walka
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nic nie zmieniajcie, tak jest dobrze<br><hr>czytelnikKomentatorzy napisał(a):W sobotę pretendenta wygrał Zbyszek Zenowicz lat 55zmiencie ten błąd !!!!<br><hr>Gresus<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A co czujesz sie samozwanczym zwyciezca !! Mysle ze rzetelne przekazywanie informacji to podstawa na tego typu portalach !!!<br><hr>Gresus
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ale się człowieku ciśniniujesz, świder się pomylił w błachej sprawie, klasie, która nikogo nie interesuje i szum robisz, jak by chodziło o niepodległość. na przyszłość niech nic nie piszą i będzie spokuj<br><hr>czytelnikKomentatorzy napisał(a):A co czujesz sie samozwanczym zwyciezca !! Mysle ze rzetelne przekazywanie informacji to podstawa na tego typu portalach !!!<br><hr>Gresus<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jestem tego samego zdania co Gresus.. nie ważne jaki to puchar, ważne że jest człowiek który musiał sie ostro napocić aby dojechać na pierwszym miejscu. Też bym nie chciał aby ktoś przekręcał moje nazwisko.
<br><hr>ktoÅ›
<br><hr>ktoÅ›
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
przepraszam bardzo, pomyliłem się w ferorze "walki". zmienimy to jak najszybciej<br><hr>ŚwiderekKomentatorzy napisał(a):Jestem tego samego zdania co Gresus.. nie ważne jaki to puchar, ważne że jest człowiek który musiał sie ostro napocić aby dojechać na pierwszym miejscu. Też bym nie chciał aby ktoś przekręcał moje nazwisko.
<br><hr>ktoÅ›<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Z tą listą superbike to niezła zagrywka taktyczna ze strony Grandysduo:) Ciekawe że niektórzy się nabrali i nie wystartowali:) No ale cel uświęca środki he he...<br><hr>olo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nadal nazwisko zwyciezcy z pretendenta nie zostalo zmienione !!!!<br><hr>beowolfKomentatorzy napisał(a):Jestem tego samego zdania co Gresus.. nie ważne jaki to puchar, ważne że jest człowiek który musiał sie ostro napocić aby dojechać na pierwszym miejscu. Też bym nie chciał aby ktoś przekręcał moje nazwisko.
<br><hr>ktoś<br>Komentatorzy napisał(a):przepraszam bardzo, pomyliłem się w ferorze "walki". zmienimy to jak najszybciej<br><hr>Świderek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
bo my tu pracujemy w systemie RTT (jak we Francji) 52h tygodniowoKomentatorzy napisał(a):Jestem tego samego zdania co Gresus.. nie ważne jaki to puchar, ważne że jest człowiek który musiał sie ostro napocić aby dojechać na pierwszym miejscu. Też bym nie chciał aby ktoś przekręcał moje nazwisko.
<br><hr>ktoś<br>Komentatorzy napisał(a):przepraszam bardzo, pomyliłem się w ferorze "walki". zmienimy to jak najszybciej<br><hr>Świderek<br>Komentatorzy napisał(a):nadal nazwisko zwyciezcy z pretendenta nie zostalo zmienione !!!!<br><hr>beowolf<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zapraszam do obejzenia zdjęc z V Rundy WMMP serdecznie zapraszam <a href="http://www.olasobotka.com" target="blank" class="link">www.olasobotka.com</a><br><hr>demolka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
cieszcie się po prostu każdym ukończonym wyścigiem.. i że wrócicie do osób dla których jesteście całym życiem.. wyniki nie są najważniejsze, proszę zrozumcie to..<br><hr>brat Kuby #56
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Drogi czytelniku, może dla ciebie puchar pretendenta to jest nic... ale uwierz mi że dla ludzi startujących w tym pucharze jest wszystkim... jest szansa na rozwijanie się... może ty tego nie rozumiesz bo lepiej jest oglądać sławy które biją rekordy... ale pamiętaj że oni też zaczynali od mało (znanych) interesujących pucharów.<br><hr>ktośKomentatorzy napisał(a):A co czujesz sie samozwanczym zwyciezca !! Mysle ze rzetelne przekazywanie informacji to podstawa na tego typu portalach !!!<br><hr>Gresus<br>Komentatorzy napisał(a):ale się człowieku ciśniniujesz, świder się pomylił w błachej sprawie, klasie, która nikogo nie interesuje i szum robisz, jak by chodziło o niepodległość. na przyszłość niech nic nie piszą i będzie spokuj<br><hr>czytelnik<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nareszcie rzeczowa i jakże właściwa wypowiedz.Zdaje sie,że niektórzy w ferworze walki i wzajemnych słownych przepychankach czasem zapominają,co tak naprawde jest w życiu najważniejsze...Trzymaj sie twardo bracie,masz serdeczne pozdrowienia od kibica z Poznania,również dla rodziców i Justyny.Kuba wciąż żyje w nas,w naszej pamięci, i to napewno nigdy sie nie zmieni...<br><hr>kibicKomentatorzy napisał(a):cieszcie się po prostu każdym ukończonym wyścigiem.. i że wrócicie do osób dla których jesteście całym życiem.. wyniki nie są najważniejsze, proszę zrozumcie to..<br><hr>brat Kuby #56<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości