porady przed kupnem cbr 900 rr
• Strona 1 z 1
porady przed kupnem cbr 900 rr
witam! powiem tak napalilem sie na honde cbr 900 rr jak szczerbaty na suchary
rok 98-00. mialem okazje pojezdzic sobie przez ostatni tydzien taka sztuka!honda podeszla mi jak zaden inny motor za pierwszym razem.i stwierdzilem ze i tak jestem na kupnie motorku wiec dlaczego nie ten?
moze mi ktos powiedziec na co mosze szczegolnie zwrocic uwage przy ogledzinach? z gory serdecznie dziekuje.

- pendzel78
- Świeżak
niedawno sprzealem swoja sc28 czyli starsza niz to co planujesz kupic - byl to rocznik 92, generalnie moto sprawuje sie swietnie, moja troche kaprysila przy odpalaniu ale ze objawilo sie to zaraz przed sprzedaniem to nic z tym nie robilem
z tego co wiem to przy tym moto jedynie moze byc problem ze skrzynia z 2-gim biegiem, ale czy to wada konstrukcyjna czy moze gumowanie ze zmiana biegow to nie wiem, w moje bylo wszystko w porzo.
pozdrawiam,
z tego co wiem to przy tym moto jedynie moze byc problem ze skrzynia z 2-gim biegiem, ale czy to wada konstrukcyjna czy moze gumowanie ze zmiana biegow to nie wiem, w moje bylo wszystko w porzo.
pozdrawiam,
- Przemo1000
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości