Opony w piździkach
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-
andrzej551 - Bywalec
Powiedzmy, że OT małe, ale aż nie mogę się powstrzymać
Po pierwsze kupiłem go w opłakanym stanie, po lekkim chyba szlifie na prawej stronie bo miał nie pęknięte ale pocharatane lekko owiewki i wgięcie od kierownicy na baku. Dodatkowo miał nie ustawiony wałek przeciwwagi, tarcze hamulcową z tyłu zjechaną strasznie, dużo elementów zaczynających rdzewieć itp. Więc rozkręciłem go totalnie, ramę wypolerowałem i pomalowałem bezbarwnym, właśnie dzisiaj się utwardza na słoneczku lakier
Wahacz też po polerce, górna półka też
zadupek przerabiam całkiem ze względu na tą "zajebistą" lampe
Czache też przerabiam bo mi sie nei podobają kierunki
Wszystko idzie do malowania
W silniku od razu wymieniłem tłok z pierścieniami i ustawiłem ten wałek
Jeszcze mnie czekają wydatki na lakier, tarcze, kloki, płyny, opony, obszycie siedzenia, zamek do siedzenia i takie pierdółki
Jak skończę to pewnie gdzieś będę się usiłował chwalić bo roboty w nim siedzi ogromnie dużo
Pozdro 

Po pierwsze kupiłem go w opłakanym stanie, po lekkim chyba szlifie na prawej stronie bo miał nie pęknięte ale pocharatane lekko owiewki i wgięcie od kierownicy na baku. Dodatkowo miał nie ustawiony wałek przeciwwagi, tarcze hamulcową z tyłu zjechaną strasznie, dużo elementów zaczynających rdzewieć itp. Więc rozkręciłem go totalnie, ramę wypolerowałem i pomalowałem bezbarwnym, właśnie dzisiaj się utwardza na słoneczku lakier

-
Aren - Świeżak
So zmierz czy wejdzie ;] Na osiągach stracisz, ale to Twój problem. Swoją drogą to nie wiem po co wam takie opony w pierdziawach, ja mam w 500cc 130 z tyłu i na pewno na większą nie zamienie.
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
-
andrzej551 - Bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości