Prostytutki :)
adam_89 napisał(a):Generalnie jestem zdania, że wszytskiego w życiu trzeba spróbować, ale czoko nikomu nie oddam
A po co Ci chodzić na dzifki ?
Jak sobie dobra kobietę znajdziesz to i wszystkiego z nia spróbujesz...
Z drugiej strony nie od dzisiaj wiadomo, że taniej jest chodzić na dzifki niż brać sobie zonę do ruch...
-
patryk83 - Bywalec
ciekawe czy dalej bys tak gadal jakby Twoja panna (jesli ja masz), zobaczyla co tu piszesz 

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
gumis napisał(a):ciekawe czy dalej bys tak gadal jakby Twoja panna (jesli ja masz), zobaczyla co tu piszesz
Już nie raz tak mówiłem do niej ale w życiu nie liczy się tylko seks więc wole kobietę/żonę niż dzifki. W dodatku wolałbym z własną zdrową ręką ... niż z bułgarką przy ulicy w krzakach, czy polką mówiącą po rosyjsku w domu publicznym ;p
-
patryk83 - Bywalec
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
ale ich dzieci tak ^^
więc Pianka widzisz Sex i pieniądze żądzą światem
i jeszcze Ja 

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
patryk83 napisał(a):adam_89 napisał(a):Generalnie jestem zdania, że wszytskiego w życiu trzeba spróbować, ale czoko nikomu nie oddam
Do ślubu... xD A potem i tak renata do końca życia.
-
gelo007 - Administrator
patryk83 napisał(a):adam_89 napisał(a):Generalnie jestem zdania, że wszytskiego w życiu trzeba spróbować, ale czoko nikomu nie oddam
A po co Ci chodzić na dzifki ?
Nie chodze! Byłem tylko raz. Byłem widziałem zapłaciłem i dziękuje. Teraz mam swoją dziewczyne i nie narzekam

patryk83 napisał(a):Z drugiej strony nie od dzisiaj wiadomo, że taniej jest chodzić na dzifki niż brać sobie zonę do ruch...
Otóż to! http://patrz.pl/filmy/poradnik-prawdziw ... y-rachunki
"w burdelu i dziewczynki są i ładniejsze i cy*e mają większe"

-
adam_89 - Stały bywalec
Åšwiat schodzi na psy jak 20'to latki chodzÄ… na dzifki ;p
Nikt Ci nie mówił, że jak już się płaci to nie płaci się tylko za patrzenie ? nawet na dzifki nie potrafisz pójść ?:>
Ten filmik oglądałem fajny
Nie chodze! Byłem tylko raz. Byłem widziałem zapłaciłem i dziękuje. Teraz mam swoją dziewczyne i nie narzekam Very Happy
Nikt Ci nie mówił, że jak już się płaci to nie płaci się tylko za patrzenie ? nawet na dzifki nie potrafisz pójść ?:>
Ten filmik oglądałem fajny

-
patryk83 - Bywalec
Nie biorę udziału w ankiecie, bo "jestem zbyt młody i przystojny, aby musieć za to płacić".
Aczkolwiek perspektywa zbliżenia z kur*a stojącą 12h w słońcu/deszczu/śniegu przy trasie, obsługującą wcześniej X brudasów, bez możliwości nawet przemycia twarzy czy rąk po, nie wspominając już o innych częściach ciała jest nad wyraz kusząca...

Aczkolwiek perspektywa zbliżenia z kur*a stojącą 12h w słońcu/deszczu/śniegu przy trasie, obsługującą wcześniej X brudasów, bez możliwości nawet przemycia twarzy czy rąk po, nie wspominając już o innych częściach ciała jest nad wyraz kusząca...

- devxx
- Świeżak
patryk83 napisał(a):Świat schodzi na psy jak 20'to latki chodzą na dzifki ;p
No fakt bylem troche wypity a nawet troche bardzo, ale wiedziałem gdzie i co mam włożyć.
A byłem tylko od tak, zobaczyć jak to jest, tak samo jak mam ochote iść na mecz żużlowy zobaczyć emocjonujące wyścigi. Nie byłem też zdesperowany, poprostu chciałem zobaczyć jak to jest i więcej nie byłem i nie mam zamiaru. Tak samo jak kiedyś spróbowałem zupy - flaków nie smakowały mi, o mało nie zwymiotowałem i teraz już nie próbuje.
-
adam_89 - Stały bywalec
A ja bywałem często . Jak mieszkałem w Poznaniu to żeśmy z kumplami dużo pili , pózniej ktoś rzucał hasło dziwki . Zamawialiśmy taryfe i śmigaliśmy do burdelu . Przeważnie tak 2 lub 3 razy w miesiącu . Znałem wszystkie poznańskie burdele . A jakie tam panie zajebiste są
Wszystko potrafiÄ…
Choć nieraz można się było nadziać na pasztety . Najstarsze i najbrzydsze k.... są w Poznaniu na Mostowej

Choć nieraz można się było nadziać na pasztety . Najstarsze i najbrzydsze k.... są w Poznaniu na Mostowej

YZF R6 2007
-
Trener - Stały bywalec
- Demotywatrrro
- Świeżak
Czym się różni Bułgarska tirówka od bomby atomowej??
Bułgarska tirówka ma większego grzyba
A na dziwki nie muszę chodzić. Mam spoko dziewczynę. A jak by jej nie było, to dookoła jest dużo fajnych i chętnych
Bułgarska tirówka ma większego grzyba

A na dziwki nie muszę chodzić. Mam spoko dziewczynę. A jak by jej nie było, to dookoła jest dużo fajnych i chętnych

FZR 1000
-
grzybek124 - Świeżak
-
szaleniec81 - Świeżak
Brakuje czegos w stylu "Nie, i nie mam zamiaru" Ja wybieram takÄ… opcje 

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
Gdzieś słyszałem coś takiego
"kto kuzynki nie przej***e ten się nie znajdzie w niebie" czy coś w ten deseń więc PYTAM który z WAS pójdzie do nieba?;p
"kto kuzynki nie przej***e ten się nie znajdzie w niebie" czy coś w ten deseń więc PYTAM który z WAS pójdzie do nieba?;p
-
patryk83 - Bywalec
A ty Patryk pojdziesz do nieba ?
Szczęśliwy posiadacz R1
Na głupie posty oszołomów nie odpisuje
Na głupie posty oszołomów nie odpisuje
-
szaleniec81 - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości