Ventus Prymus 50 ccm 4 t problem!!!!
• Strona 1 z 1
Ventus Prymus 50 ccm 4 t problem!!!!
Posiadam prymusa który jak go odpale gaśnie po około 2 minutach. Przed tem gdy go kupiłem nowego to od 15km\h dusił sie do 30km\h a zaś szeł ładnie ma dopiero 800km przejechanie i niewiem co w nim ściedzi tak jak by iskry niedostawał w danym momencie, a świece kupiłem nową. Proszę o pomoc z góry dzniekuje.
- Jakubxxx
- Świeżak
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
a mam modo2 ventusa mialem to samo i wiesz co zrobilem rozebralem wszystkie plastiki tylnie wymienilem uszczelke z pod silnika do rury wydechowe po dokrencalem kazda sirubeczke bo prawdo podobienstwo jest dostawanie sie powietrza lub zle gaznik ustawiony. a swieca nalezy do ciebie to w twojej intencji jest wymiana swiecy
Pozdro a swieca 10zl uszczelki komplet do t4 okolo 22zl. jesli nie minol okres 2tygodni od zakupu a zrobiles 300 nie zostal naprawiony nie jest z godnie z umowa mozesz odstapic od niej. i masz zwrot kasy. a i jesli pgubisz siruby to tez nie ich sprawa to ty musisz zadbac i dokrencac wszystko bo sie lzuje czasami jakas sirubeczka 

- wiedzmin06
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości