[AktualnoÅ›ci] Użyj wyobraźni – druga odsÅ‚ona...
• Strona 1 z 1
[AktualnoÅ›ci] Użyj wyobraźni – druga odsÅ‚ona...
Dyskusja na temat: Użyj wyobraźni – druga odsÅ‚ona kampanii
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Użyj wyobraźni – druga odsÅ‚ona kampanii
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Użyj wyobraźni – druga odsÅ‚ona kampanii
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Policja po chamsku jak szczury chowa się po krzakach, a jak już nie mogłem ścierpieć wolno jadącego idioty. Prosta droga bez zabudowań z podwójną ciągłą, zwyczajny idiotyzm.
Po tym jak dostałem mandat za wyprzedzanie tak mnie nosiło, że zasuwałem jak głupi by odreagować. Następnym razem po prostu się nie zatrzymam, chrzanię.<br><hr>colaf
Po tym jak dostałem mandat za wyprzedzanie tak mnie nosiło, że zasuwałem jak głupi by odreagować. Następnym razem po prostu się nie zatrzymam, chrzanię.<br><hr>colaf
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a rob co chcesz, dorosły jestes, złościc to sie mozesz na siebie, chłopie nie pal tego swinstwa wiecej <br><hr>pekoKomentatorzy napisał(a):Policja po chamsku jak szczury chowa się po krzakach, a jak już nie mogłem ścierpieć wolno jadącego idioty. Prosta droga bez zabudowań z podwójną ciągłą, zwyczajny idiotyzm.
Po tym jak dostałem mandat za wyprzedzanie tak mnie nosiło, że zasuwałem jak głupi by odreagować. Następnym razem po prostu się nie zatrzymam, chrzanię.<br><hr>colaf<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości