Suzuki Rm 125 ?
• Strona 1 z 1
Suzuki Rm 125 ?
Siemka wszystkim planuję sobie kupić Szuki Rm 125 mam 14 lat .
Jeśli ktoś możne powiedzieć mi zalety i wady tego crossa pisać
jaki koszt utrzymania itp, lub ktoś niech mi doradzi jakiś moto oczywiście cross.
pozdrawiam
Jeśli ktoś możne powiedzieć mi zalety i wady tego crossa pisać
jaki koszt utrzymania itp, lub ktoś niech mi doradzi jakiś moto oczywiście cross.
pozdrawiam
- Genius
- Świeżak
Mocy Ci napewno nie zabraknie, ale motor jest głośny i troche ciagnie paliwa, ok 10L na 100km i do tego trzeba lac olej za 60zl, po 40mnl/1L,
czyli do kazdego litra paliwa dodajesz ok 2-3zł na olej, Średnio co 60mth ( motogodzin ) musisz wymienic tłok ( 360zł ) do tego co trzeci sezon nicasil na cylindrze ( ok 1000zł ) do tego dochodza koszty typu napęd, sprzęgło, opony itp.
Jesli masz w poblizu jakis tor motocrossowy to polecam Ci ten motor, bo w lesie to sobie nim nie poszalejesz, wiem bo mam.
Pozdr.
czyli do kazdego litra paliwa dodajesz ok 2-3zł na olej, Średnio co 60mth ( motogodzin ) musisz wymienic tłok ( 360zł ) do tego co trzeci sezon nicasil na cylindrze ( ok 1000zł ) do tego dochodza koszty typu napęd, sprzęgło, opony itp.
Jesli masz w poblizu jakis tor motocrossowy to polecam Ci ten motor, bo w lesie to sobie nim nie poszalejesz, wiem bo mam.
Pozdr.
<b>>>>>>>>>>>>>>>>Bez MÅ‚ota To Nie Robota<<<<<<<<<<<<<
-
ChudyNs1 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość