wyższość forum.scigacz.pl nad innymi forami motoryzacyjnymi
• Strona 1 z 1
wyższość forum.scigacz.pl nad innymi forami motoryzacyjnymi
ostatnio zauważyłem a dziś poczułem na własnej skórze jak na innym forum (forumsamochodowe) zostałem zbanowany za to że raz napisałem dokładnie tak ja napisze napisałem kvrva dokładnie tak a potem nazwałem kolesia debilem i dostałem bana i podpis powód: teraz przesadziłeś dostałeś 4 ostrzeżenia o wartości 2 czyli razem 10 i masz zakaz wchodzenia na forum a teraz pojawia mi sie że zostałem wyżucony z forum i mam sie skontaktować z adminem a nigdzie nie ma takie opcji czy na innych forach są sami tępacy i wogle dostałem 4 ostrzeżenia za 2 posty kazali mi iść na inne forum więc teraz będę częściej tu bo tu jest spokojniej i wpiszcie to od razu do tego tematu najgłupszy temat na ścigu a ja chce tylko niektórym oszczędzić nerwów
Otoczeni hipokryzją idziemy swą ścieżką ...
-

iro - Bywalec
Zakląłeś oszukując cenzurę zapewne, więc warn +1, obrażałeś innego usera, znowu warn +1. Nie wiemy też co pisałeś, bo to może nie wszystko. A regulamin tam czytałeś?
lol?
iro napisał(a):4 ostrzeżenia o wartości 2 czyli razem 10
lol?
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-

C-bool - Mieszkaniec forum
Pewnie trafiłeś na forum gdzie ludzie jeżdżą z rybami na samochodach i niestety są frustratami. Potem wyjeżdża taki na ulicę i trąbi jak widzi motocyklistę.
Ongoing Success
-

falconiforme - VIP Ścigacz.pl
falconiforme napisał(a):Pewnie trafiłeś na forum gdzie ludzie jeżdżą z rybami na samochodach i niestety są frustratami. Potem wyjeżdża taki na ulicę i trąbi jak widzi motocyklistę.
HEHEHEHEHEHE
To tutaj korzystaj poki jeszcze mozesz pisac
Pzdr
Yamaha Majesty 250
Yamaha Majesty 250
- eBuch
- Świeżak
evil napisał(a):
iro, tępak jesteś
wiem
ale mi chodzi o to że to jest bez sensu tu na forum mam dwa warny za to samo i kumam że nie mam tych żeczy robić a tam raz przeklnąłem nie prubując oszukać cenzury i wyzwałem raz kolesia i dostałem tyle warnów za jednego posta i jeszcze admin napisał że mam 4 warny ich wysokość 2 czyli 10 czyli umie on liczyć a mi chodzi o to że jak ktoś nie chce sobie psuć nerwów to niech tam nie idzie no.
Otoczeni hipokryzją idziemy swą ścieżką ...
-

iro - Bywalec
Wisz iro, oni tacy świętojebliwi i do kościółka co niedziele a potem wszystko jak w modlitwie :
,,Gdy wieczorne zgasną zorze, zanim głowę do snu złożę, modlitwę moją zanoszę, Bogu Ojcu i Synowi. Dopier***cie sąsiadowi! Dla siebie o nic nie proszę, tylko mu dosrajcie, proszę! Kto ja jestem? Polak mały! Mały zawistny i podły! Jaki znak mój? Krwawe gały! Oto wznoszę swoje modły do Boga, Marii i Syna! Zniszczcie tego sku***syna! Mojego rodaka, sąsiada, tego wroga, tego gada! Żeby mu okradli garaż, żeby go zdradzała stara, żeby mu spalili sklep, żeby dostał cegłą w łeb, żeby mu się córka z czarnym i w ogóle, żeby miał marnie! Żeby miał AIDS-a i raka, oto modlitwa Polaka!"
,,Gdy wieczorne zgasną zorze, zanim głowę do snu złożę, modlitwę moją zanoszę, Bogu Ojcu i Synowi. Dopier***cie sąsiadowi! Dla siebie o nic nie proszę, tylko mu dosrajcie, proszę! Kto ja jestem? Polak mały! Mały zawistny i podły! Jaki znak mój? Krwawe gały! Oto wznoszę swoje modły do Boga, Marii i Syna! Zniszczcie tego sku***syna! Mojego rodaka, sąsiada, tego wroga, tego gada! Żeby mu okradli garaż, żeby go zdradzała stara, żeby mu spalili sklep, żeby dostał cegłą w łeb, żeby mu się córka z czarnym i w ogóle, żeby miał marnie! Żeby miał AIDS-a i raka, oto modlitwa Polaka!"
Ongoing Success
-

falconiforme - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1