Wypadek w Piotrkowie
• Strona 1 z 1
Wypadek w Piotrkowie
Jakis czas temu ktos pytal na tym forum (ponad miesiac temu) czy ktos cos wie o wypadku w piotrkowie trybunalskim... Wtedy nic nie wiedzialem... Teraz juz wiem.. Nie chce mi sie szukac tamtego tematu wiec zalozylem nowy.. Chlopak jechal na Suzi GS , wyjechal mu dziadek jakims tico.
Motocyklista byl poczatkujacy.. Troche szybko jechal, do dzisiaj lezy w szpitalu.. Mozliwe ze go odwiedze zaraz po swietach.., nie znam go ale pochodze z piotrkowa i bede tam za okolo tydzien.. Przekaze pozdrowienia od calego forum.. Jak sie dowiem jak sie czuje itd to dam znac.. pozdrawiam..
wpadnijcie na www.forum.swiatmotocykli.info
wesolych swiat
Motocyklista byl poczatkujacy.. Troche szybko jechal, do dzisiaj lezy w szpitalu.. Mozliwe ze go odwiedze zaraz po swietach.., nie znam go ale pochodze z piotrkowa i bede tam za okolo tydzien.. Przekaze pozdrowienia od calego forum.. Jak sie dowiem jak sie czuje itd to dam znac.. pozdrawiam..
wpadnijcie na www.forum.swiatmotocykli.info
wesolych swiat
- piotrek110187
- Świeżak
Nie chce mówić że jestem idealnym kierowcom, i jeżdze też samochodem ale takich "dziadków' w tico jest coraz więcej. POZDROWIENIA dla chopaka Na GS (szybko zdrowiej)
Byle do wiosny
Byle do wiosny
- kulfon na kawasaki
- Świeżak
-
ŻYTNIA SQUAD PIOTRKÓW - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości