Wasze fantazje seksualne :)
• Strona 1 z 1
Wasze fantazje seksualne :)
Właśnie oglądam program na Discovery.Wyobraźcie sobie,że pokazują najgrubsze baby świata i kolesi,którzy kochają je kochać. Ku***. Ale klimat.Babka ważyła prawie 300 kg.... i żeby przeżyć musiała iść na operację,a gość mówi, że teraz brakuje mu tego,że nie jest taka miękka jak była kiedyś.
Ja pierdzielę.Ale ludzie mają nasrane.Ona wyglądała jak placek.I ten gość,leżał na łóżku i miał takie 4 orki Willy przy sobie.No nie mogę..... hahahaha....
A TERAZ PRZYZNAWAĆ SIĘ CO KTO LUBI NO RYJKI CZAS NA COLGATE ....
*ja lubię małe tyłki i długie nogi.I najfajniej mi się jak te nogi widzę.MNIAM MNIAM (czyt.lustro to fajna rzecz)
Ja pierdzielę.Ale ludzie mają nasrane.Ona wyglądała jak placek.I ten gość,leżał na łóżku i miał takie 4 orki Willy przy sobie.No nie mogę..... hahahaha....
A TERAZ PRZYZNAWAĆ SIĘ CO KTO LUBI NO RYJKI CZAS NA COLGATE ....
*ja lubię małe tyłki i długie nogi.I najfajniej mi się jak te nogi widzę.MNIAM MNIAM (czyt.lustro to fajna rzecz)
Dobrze jest mieć zawsze przy sobie butelkę wódki na wypadek ukąszenia przez węża.W sumie to tak dla pewności można przy sobie nosić i węża ...
-
Gepard - Świeżak
Gepard to ja chyba widzialem juz drugi odcinek tego filmu, o maszynach mechanicznych,do zaspokajania,ktore zkonstruowali wlasnie Ci ludzie ktorzy maja ponad przecietna wage...
Technica i wiedza inzynierow z Kawasaki przy tym wymieka
Pelna regulacja ruchu (rpm) posowisto-zwrotnego z dodatkowym efektem obrotowym wokol wlasnej osi...
Technica i wiedza inzynierow z Kawasaki przy tym wymieka

Pelna regulacja ruchu (rpm) posowisto-zwrotnego z dodatkowym efektem obrotowym wokol wlasnej osi...
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
Ja kiedyś juz ogladałem to na discovery.
Wiara na tym świecie ma zboczenia
Jak dobrze pamietam to gosć mówił że uwielbia jej fałdy na brzuchu i najchętniej jak by mógł to by miedzy nimi lezał (mieszkał)
Może i by mu sie udało, bo on był drobny miał może ze 65 kg wagi a ona ponad 300 kg.hehe
Ja lubie zgrabne miesiste tyłeczki
i pozycje na jeźdźca 
Wiara na tym świecie ma zboczenia

Jak dobrze pamietam to gosć mówił że uwielbia jej fałdy na brzuchu i najchętniej jak by mógł to by miedzy nimi lezał (mieszkał)

Może i by mu sie udało, bo on był drobny miał może ze 65 kg wagi a ona ponad 300 kg.hehe
Ja lubie zgrabne miesiste tyłeczki

Suzuki GSX 1400-2001
Kawa GPZ 1100-1983
Jawa 250/353-1958
Kawa GPZ 1100-1983
Jawa 250/353-1958
-
skora - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 62 gości