sprzęgło/skrzynia/swap
• Strona 1 z 1
sprzęgło/skrzynia/swap
Witam czy sprężynki na sprzęgle dokręca się do oporu czy tylko lekko??Ile chciał by mechanik za wymianę skrzyni biegów w 2 sówie?? A i co jeszcze jest potrzebne do swapu silnika z nsr 125 do hondy ns1 oprócz silnika kompletnego i chłodnicy ??
- kajak94
- Świeżak
Jezeli chonda byla 80 cm a nsr jest 125. To zmiana w dokumentach. Potrzebne jest przerobienie mocowa silnika. A co mechanika to idz i zapytaj.
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
Jeśli Ci zdrowie miłe to nie rób tego. Bo po 1 jest to bardzo niebezpieczne. A po 2 jest to łamanie prawa i możesz mieć przez to poważne konsekwencje bo jak się domyślam nie zarejestrujesz tego na 125 tylko na 50.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
pozatym silnik 125 jest ciezszy niz 80 i czy rama wytrzyma zeby podczas jazdy ci sie nie rozleciał motocykl
-
andrzej551 - Bywalec
Bo mam taki problem , pewnego dnia dojezdzam do domu i jakoś ciężko biegi mi się zmieniały i za 2min pod domem nagle sprzęgła już nie było , i biegi ciężko chodziły odczekałem z 30min podciągnąłem trochę sprzęgło i działało przejechałem 200m i znów to samo , rozkręciliśmy z kolegą pokrywę i doszliśmy do wniosku że tarcze sprzęgła są do wyrzutu , wiec zamówiłem nowe , gdy tata skręcał spręzynki sprzęgła to sróby wkręcił do końca gwintu , i gdy odpaliłem już to sprzęgło owszem było ale dopiero pod koniec regulacji :/ , biegi ciężko mi wchodzą , czasami jedynka nie chce mi wejść , na luzie chodzi w porządku , wiecie co to może być ??
- kajak94
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 11 gości