trudny wybór
• Strona 1 z 1
trudny wybór
Witam Wszystkich po raz pierwszy na tym forum!
Chcę kupić czoperka. Miotam się pomiędzy wyborem używanego : Honda Rebel, Jamaha Virago, Suzuki Savage, pojemność 500 - 600 ccm. Doradźcie proszę.
Pozdrawiam
Witek
Chcę kupić czoperka. Miotam się pomiędzy wyborem używanego : Honda Rebel, Jamaha Virago, Suzuki Savage, pojemność 500 - 600 ccm. Doradźcie proszę.
Pozdrawiam
Witek
-
witek - Świeżak
Szafa napisał(a):eristof napisał(a):obawiam sie ze tutaj malo kto jezdzi czoperami.
BurakTu nie ma podzialu na to czym kto jezdzi....
przeczytaj jeszcze raz i pomysl.. napisał ze malo osob jezdzi czoperami i za bardzo nie bedzie mial kto doradzic.
a swoja droga na kij bierzesz pod uwage honde rebel? to ma tylko 250ccm i moc jakies ~17km,,
suki savage bym nie bral ze wzgledu ze jest to singiel. Z tych co wymieniles jedynie 'jamacha' virago nadawalby sie.. Mozesz jeszcze pomyslec nad vulcanem.
Ducati forza.
- Kraker
- Świeżak
Z tych 3 virago chyba najlepsza:) honda shadow tez jest niezla ale to chyba 750 jak dobrze pamietam...
http://www.bikepics.com/members/tugok (otwórz link)
954rr & RSV1000R
954rr & RSV1000R
-
kogut. - Bywalec
Zong!! myślałem o shadow, a napisałem rebel.... Od vulkana odpycha mnie skomplikowany rozrząd - jakieś pośrednie zębatki i kilka zamiast jednego łańcuszków - w przypadku wymiany koszta mogą być znaczne
Wiem, że savage to singiel, ale właśnie dlatego coś w sobie ma..... Martwi mnie w nim pas napędowy a raczej jego cena i dostępność - z tego co wiem w Polsce kosztuje jakieś 1300 zeta a na sprowadzany w połowie ceny trzeba dłuuuuugo czekać - chodzą słuchy, ze jakaś firma w RP robi takowe pasy, ale na razie nie udalo mi sie jej namierzyć - może ktoś z Was coś wie?
pozdrawiam
Witek

pozdrawiam
Witek
-
witek - Świeżak
Szafa napisał(a):eristof napisał(a):obawiam sie ze tutaj malo kto jezdzi czoperami.
BurakTu nie ma podzialu na to czym kto jezdzi....
Burakiem widać sam jesteś a na dodatek tepym burakiem!!! Napisalem "obawiam sie"! Wiec jesli nie kupiłeś sobie matury z jezyka polskiego to powinineś sie domyslec co to znaczy. Ale niestety głupich nie sieją - sami sie rodzą:)
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Åšcigacz.pl
Dayan napisał(a):Ja mialem sobie kupic kawasaki el 250 ale trafila mi sie okazja i mam od kilku dni suzuki vs 600![]()
jestem zakochany w tym sprzecie ^^
Z tym sprzętem to na emerytki kolego,kask poniemiecki i gogle.Wszystkie twoje

POZDRAWIAM
CBR600
MondeoTDCI
MondeoTDCI
- taju25
- Świeżak
i dobrze zrobiłeś że nie kupiłeś EL :] jeździłem takim na nauce jazdy, jak dla mnie nic przyjemnego... a porównywać ich wyglądy to też nie ma sensu, bo el sie kryje heh
jak to nie ma podziału??:p jest!!
-motocykle
-motorowery
-skutery
-kible RG
jak to nie ma podziału??:p jest!!
-motocykle
-motorowery
-skutery
-kible RG
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
shadow jest i 600. maja swietna opinie...
Savage oprocz tego co padlo ma baaardzo slaby hebel.... o Virago 500 nie wiem za duzo nigdy nie dosiadalem
Savage oprocz tego co padlo ma baaardzo slaby hebel.... o Virago 500 nie wiem za duzo nigdy nie dosiadalem
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
OUTLAW napisał(a):ps Dayan http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M293034 to twoj sprzet?
tak ten

Pozniej kask i jak pogoda pozwoli (+5 bez deszczu) to jesio sobie smigne troche.
-
Dayan - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości