Jaki motor idealny dla mnie
• Strona 1 z 1
Jaki motor idealny dla mnie
Z góry dziękuję za odpowiedzi. Mam wzrost 190cm , waga 90kg i szukam motocykla . Nie mam dość dużego doświadczenia w jezdzie na motorze ale dość sporo wiem bo jezdziłem troche na qudach ( raptor 700, raptor 660, a takze warior 350). Oczywiscie jakieś jazdy wczesniej skuterkiem także były ogólne zasady jazdy motorem znam. I poszukuje jakiegoś motocykla o którym będę mógł wjechać w bardzo delikatny teren a także żebym mógł wyjechać na wakacje oraz na miast zeby dało sie dobrze nim poruszać . Motor do 10 tys. zł. Motory które ja brałem pod uwagę to trampek , TDM 850 , SUZUKI DL 650 V Strom , a także takie ktorymi nie bede mógł wjechać w teren suzuki bandit 650 , Kawa zr750 , yamaha fazer 600 ( lecz ona chyba za mocna.
- barto161
- Świeżak
powiem tak muszę mieć coś co bardzo po lekkim terenie sprawnie dojedzie bo mam działkę po za miastem. A motoru nie chce zostawiać przy płocie i isc dalej piechotą . Sport odpada. Dużo osób mi poleca bardzo bandita bo fazer chyba jest za ostry jak na pierwsze moto
- barto161
- Świeżak
fazer jest droższy, ma 98 KM a bandit 85, 650 były produkowane po 2004r więc chcesz młode moto, za 10k kupisz lepszego bandziora niż fazerke:) i na działkę nimi spokojnie dojedziesz
Ostatnio edytowano 31/5/2009, 11:13 przez laser, łącznie edytowano 1 raz
-
laser - Bywalec
dał mi sie kolega przejechać na bandziorze 650 z 2007 roku z abs i powiem ze swietnie mi sie jechało . No zobaczymy poczekamy na opinie innych , a moze za proponują coś innego . A co na temat tdm 850 szybki w lekki teren da rade ale czy nie za mocny i z tego co wiem to ciezko sie skreca
- barto161
- Świeżak
V-Strom - super maszyna. Prowadzi się świetnie i jest bardzo zgrabna. Choć po pierwszym obejrzeniu można mieć co do tego wątpliwości to przejechanie choćby małego kawałka je szybko rozwiewa - to naprawdę fajna i lekka w prowadzeniu maszynka. Nie próbowałem w terenie, ale myślę, że powinna sobie bez problemu radzić. Silnik z SV - bardzo fajny, fantastyczny dźwięk i do tego rozpędza się tam gdzie tego potrzebujesz, a nie dopiero w okolicy czerwonego pola.
TDM'a nie miałem okazji poznać, więc się nei wypowiem, ale może być to dość podobne moto. Bandit to ciężki motocykl na asfalt.
TDM'a nie miałem okazji poznać, więc się nei wypowiem, ale może być to dość podobne moto. Bandit to ciężki motocykl na asfalt.
-
Qba_Zeus - Świeżak
powiem wam ze bardzo spodobał mi sie V-strom 650 około 2005 rok bo o tym mówimy czy może konkurować z TDM 850 2002roku . I czy V- storm bedzie dobry na pierwsze moto nie za ciężki . I nie piszcie tylko poszukaj sobie w googlach bo tam to ja sporo spedzam czasu.
- barto161
- Świeżak
fazer od 2004 polecam gorÄ…co !!!!!!!!!!!!:) na zawsze dobra marka;) hee
Fz6 2005> Gsx-r 1000 K4 LIMITED EDITION
- Sopel3241
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości