Nie wymagana opłata na prakingach płatnych
• Strona 1 z 1
Nie wymagana opłata na prakingach płatnych
Witam. Słyszałem w radiu, trabili o tym 2 dni w Zecie, że nie wymagana jest opłata za motocykl na parkingach objętych parkometrami. Z tego względu że nie ma gdzie kartki włożyć (za szybę) lub jeśli gdzie ją można juz włożyć to ona może wylecieć lub ktoś sobie może ją zabrac.
W związku z tym nie musimy płacić za miejsce parkingowe. Dotyczy to motocykli i quadów.
W związku z tym nie musimy płacić za miejsce parkingowe. Dotyczy to motocykli i quadów.
- MECHA-MOT
- Świeżak
W wiekszosci miast jak nie we wszystkim takie prawo istnieje ale ponoc cos tam w Krakowie z jakimis strefami kombinuja
Osobiscie kiedys kupilem bilet zachowawczo ;p Nurtowalo mnie ze to bez sensu (kazdy moze to wyjac itd) Poszukalem troche w necie i znalazlem odpowiedz
Niestety jestem piataka w plecy ;p

http://pl.youtube.com/watch?v=Ygm6irGpy ... re=related | | Pamietamy... [*]
-
s_extrem* - Świeżak
Ogolnie to chciałem sie upewnić... czy na pewno tak jest. Akurat w moim miescie nie ma płatnych miejsc parkingowych, jednak często jeżdze do miasta pobliskiego gdzie, by zaparkować trzeba zapłacić.
A miałem juz niemiła sytuacje z czarnymi, tak wiec lepiej wiedziec dokładnie co w trawie piszczy i czy to tak rzeczywiście jest.
A miałem juz niemiła sytuacje z czarnymi, tak wiec lepiej wiedziec dokładnie co w trawie piszczy i czy to tak rzeczywiście jest.
- MECHA-MOT
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości