Co lepiej kupić
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Szczerze wątpię że wybierzesz coś dobrego i bezpiecznego dla swojego dziecka. Jeśli Ciężko jet Ci zrozumieć regulamin to co dopiero podjąć właściwą decyzję...
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Musisz wiedzieć, że quady są dużo droższe niż skuter, nawet te starsze. Niestety w Polsce pojawiły się chińskie zabawki, które próbują przekonać ludzi, że quady są tanie. Takie "quady" są bardzo mizernej jakości i naprawdę więcej stoją niż jeżdżą.
Ja proponowałbym jakiś skuter, choćby nawet zablokowany. W niedalekiej przyszłości syn będzie mógł posiadać kartę motorowerową i będzie mógł się normalnie poruszać.
Jeżeli zdecydujesz się na cokolwiek to nie daj sie skusić na te nędzne chińskie gówienka.
Może najlepiej jakbyś podał ile masz zamiar przeznaczyć na ten cel.
Ja proponowałbym jakiś skuter, choćby nawet zablokowany. W niedalekiej przyszłości syn będzie mógł posiadać kartę motorowerową i będzie mógł się normalnie poruszać.
Jeżeli zdecydujesz się na cokolwiek to nie daj sie skusić na te nędzne chińskie gówienka.
Może najlepiej jakbyś podał ile masz zamiar przeznaczyć na ten cel.
-
Frugos - Bywalec
maluba masz edytować posty żeby nie były 2 pod sobą tego samego autorstwa a jak Frugos zadał ci pytanie to odpowiedz na nie w nowym poscie nie edytując starego bo nie idzie sie połapać ..
za 3 koła to ani dobrego skutera nie kupisz ani quada chińczynki chodzą po 4 tys
co do tej hayabusy ze ty możesz sobie kupić to żart ci sie udał ten motor na ponad 200KM ty nie zdajesz sobie sprawy co on by z tobą zrobił
za 3 koła to ani dobrego skutera nie kupisz ani quada chińczynki chodzą po 4 tys
co do tej hayabusy ze ty możesz sobie kupić to żart ci sie udał ten motor na ponad 200KM ty nie zdajesz sobie sprawy co on by z tobą zrobił
-
laser - Bywalec
moj kumpel ma na sprzedaz chinskiego quada 150ccm i chce 3 kola
z kolei moj kuzyn ma quada tez chinskiego 160ccm, kupil za 2400zl nowego !! jezdzilem na nim i nawet fajnie sie jezdzilo ale nie mam porownania do markowego bo nidgy nie jezdzilem na markowym quadzie :/
najlepiej kupic mu enduro, za 3-4kola mozna kupic cos z rocznika 94-98 markowego, moze i latac po ulicy i po terenie ale na poczatku lepiej go troche zdlawic
z kolei moj kuzyn ma quada tez chinskiego 160ccm, kupil za 2400zl nowego !! jezdzilem na nim i nawet fajnie sie jezdzilo ale nie mam porownania do markowego bo nidgy nie jezdzilem na markowym quadzie :/
najlepiej kupic mu enduro, za 3-4kola mozna kupic cos z rocznika 94-98 markowego, moze i latac po ulicy i po terenie ale na poczatku lepiej go troche zdlawic
- talta
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości