Beton na parkingach piętrowych w centrach handlowych WTF?!
• Strona 2 z 2 • 1, 2
YZF R1 napisał(a):turboponczek napisał(a):Już kiedyś zauważyłem że w Starym Browarze, King Krossie i Plazie jest ślizga nawierzchnia na parkingu. Fajnie furą na łapie można sobie tam polatać
A teraz doszła jeszcze Galeria Malta
Według mnie ten parking jest lekko niepomyślany i zrobiony na chybcika, zjazd z wyższego na niższy poziom jest tak wąski że niektóre dłuższe samochody pokroju mercedesów muszą chwilke pokręcić żeby się tam zmieścić...... a zjazd śliski że na cebrze to miałem śmierć w oczach ostatnio....

/speed always goes in pair with fouriosity/
po prostu fast...
HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
po prostu fast...
HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
-
fast and furious - MEGA TROLL
fast and furious napisał(a):YZF R1 napisał(a):turboponczek napisał(a):Już kiedyś zauważyłem że w Starym Browarze, King Krossie i Plazie jest ślizga nawierzchnia na parkingu. Fajnie furą na łapie można sobie tam polatać
A teraz doszła jeszcze Galeria Malta
Według mnie ten parking jest lekko niepomyślany i zrobiony na chybcika, zjazd z wyższego na niższy poziom jest tak wąski że niektóre dłuższe samochody pokroju mercedesów muszą chwilke pokręcić żeby się tam zmieścić...... a zjazd śliski że na cebrze to miałem śmierć w oczach ostatnio....
powiedziałbym nawet że ten parking to dzieło skończonego idioty. Przy zjazdach na niższe kondygnacje połowa kierowców musi kręcić na 3 razy. To będzie żyła złota dla blacharzy i lakierników.
781228 <3
- grzybol
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości