Rekawice.......??
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Karol85 a z kad wiesz jak dlugi jest jezyk Gelo?

Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Ścigacz.pl
SpeedyGonsales napisał(a):Chodzi Tobie o wentyl? Ty chyba trenowałeś na takich lalkach nadmuchiwanych ?
Przeczytaj uważnie wątek to bedziesz wiedzieć o co mi chodziło, ale widać że głodnemu chleb na mysli

polsky napisał(a):Karol85 a z kad wiesz jak dlugi jest jezyk Gelo?
Faktycznie tego nie wiem aczkolwiek nie widziałem zeby go sobie przydeptywał

- Karol_85
- VIP Ścigacz.pl
No nic, w kazdym badz razie Kaja badz czujna!
W razie czego to przefiltruj szampana,przez ta ponczoche,ktora kask owijasz zeby zadrapan nie mial
W razie czego to przefiltruj szampana,przez ta ponczoche,ktora kask owijasz zeby zadrapan nie mial

Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Ścigacz.pl
No to Ja z Soplem dziekujemy za wyczerpujące wypowiedzi na temat rękawic, a jak bedą jeszcze jakies problemy to na pewno napisze.... 

Przelotne Znajomości Nie Są Tak Ważne Jak Prawdziwi Przyjaciele.....
-
nurser102 - Świeżak
a temat byl o rekawicach, a zszedl od rekawic do podrwu dziewczyn a w szczegolnosci Kaji przez zapiekanke ;p
-
sopel - Świeżak
moze jaki nowo temat ;> "Jak wyrwac dziewczyne na rekawice" albo "jak sprawic przyjemnosc kobiecie rekawicami"
haha

-
sopel - Świeżak
nurser102 napisał(a):No to Ja z Soplem dziekujemy za wyczerpujące wypowiedzi na temat rękawic, a jak bedą jeszcze jakies problemy to na pewno napisze....
przecież się wypowiedziałam, że brzydkie
a poza tym nie wiem jak Wy, ale ja nie bardzo umiem
jeździć w takich rękawiczkach, za grubo mi
a jak się wyłożysz to módl się żeby jechać po asfalcie
dłonią od środka

-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe