Zobacz wÄ…tek - GSX-600F
NAS Analytics TAG

GSX-600F

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

GSX-600F

Postprzez jari » 8/12/2006, 23:26

Siema! Co prawda nie mam jeszcze zabaweczki, ale do lutego, najdalej marzec zamierzam byc właścicielem Suzi GSX600-F. Zdążyłem już przeczytać opinie o użytkowaniu i walorach tego modelu. Szczególnie dokładnie opisał go mar111cin. Brawo dla Niego!!! Czy może mi ktoś z dotychczasowych użytkowników GSX-a poradzić na co szczególnie mam zwrócić uwagę przy kupnie. Nie chodzi mi tu o opony, klocki, łańcuch itp. tylko jakieś newralgiczne elementy tego modelu. Pomijam też bodaj najważniejsze elementy takie jak silnik czy prosta rama. Bardziej mam na myśli typowe dla F-ki minusy, jeśli są takie. P.S. Mam nadzieję że już niedługo będę mógł się z Wami dzielić moimi opiniami na temat już wtedy mojej Suzi.
Pozdrawiam!
jari
Świeżak

Postprzez maniekzx6r » 9/12/2006, 14:49

Siema siema. tak sie sklada, ze mam taka Suzi do sprzedania, moze bedziesz zainteresowany...Pozdrawiam

viewtopic.php?t=3248

RIDE OR DIE
maniekzx6r
Świeżak

Postprzez jari » 9/12/2006, 15:35

Dzięki za info, ale ja mam tak do 10000 zł na jajko, więc cena troszkę jest dla mnie za duża. A możesz mi podpowiedzieć na co mam szczególnie zwracać uwagę? No poza tym co wcześniej już wspomniałem. Pozdrawiam.
jari
Świeżak

Postprzez maniekzx6r » 9/12/2006, 18:16

Powiem ci calkiem szczerze ze mechanik ze mnie zaden wiec zadnych kruczkow ci nie jestem w stanie zdradzic.Ja z moim sprzetem nie mam kompletnie zadnych problemow.Generalnie w polsce ciezko kupic dobry w pelni sprawny motocykl.NAJWAZNIEJSZE ZEBY MASZYNA BYLA PROSTA i jezeli masz mozliwosc to sprawdzic to to zrob.W moim przypadku wyladowalem z czerwonym jajkiem poniewaz jego stan byl(i nadal jest) wlasciwie idealny.Motocykl jest prosty silnik ladnie pracuje itd.Ale jezeli chodzi o jakies detale przy sprawdzaniu tego modelu to nie jestem w stanie nic wymyslec.
Gdybys sie o czyms dowiedzial daj znac chetnie zwroce na to uwage przy moim motocyklu.Pozdro

RIDE OR DIE
maniekzx6r
Świeżak

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê