Dziwna akcja :)
• Strona 1 z 1
Dziwna akcja :)
Witam posiadam zipp quantm i gdy przejade np 50 km to wylacza sie silnik puzniej bez problemu zapali i przejade z 15 km i sie wylaczy i musze chwile poczekac co to moze byc macie jakies pomysly ?? Wymienilem swiece gaznik mam dobrze wyregulowany i moge nim jezdzic ale sie obawiam zeby sie nic nie stalo
- Masterleoni
- Świeżak
Tez sie tak zastanawim ze to ten wentylator pogrzebie cos. mam go swiezo co po dotarniu moze olej wymienic w przekladni przjechalem 1100km na zwyklym orlen ?
- Masterleoni
- Świeżak
To jest jakieś elektryczne odłączanie zapłonu ?
Mam yamahe axis i raz go rozpędziłem ile się tylko da
i miałem tak samo nagle zgasł .
Przepchałem go na chodnik , sprawdziłem czy odpali-odpalił , zgasiłem i poczekałem aż silnik ostygnie , był gorący z każdej strony , do tego był upał .
Silniczek jest na dotarciu więc nie można tak piłować -raz mi odbiło
Mam yamahe axis i raz go rozpędziłem ile się tylko da

i miałem tak samo nagle zgasł .
Przepchałem go na chodnik , sprawdziłem czy odpali-odpalił , zgasiłem i poczekałem aż silnik ostygnie , był gorący z każdej strony , do tego był upał .
Silniczek jest na dotarciu więc nie można tak piłować -raz mi odbiło

Motorhispania (xp6)
- krzysieg
- Bywalec
Przez tydzien kabel od zaplonu byl wogule odcienty i nie dzialalo odciecie moglo sie cos stac ? . Przyszedl mi jeszcze pomysl wywalic oslone cylka a zostawic oslone cewki magnata nic sie nie stanie wtedy ?
- Masterleoni
- Świeżak
Jak masz chłodzony powietrzem to wez ta kratkę plastiku wytnij znaczy ten okrąg i wsadź o większym przepływie kratkę takie tuningowe są . Ewentualnie można kupić chwytak powietrza trochę da na pewno .
Yamaha YZ 125 , Ducati 848 ;d
- wiktorgre
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości