Zobacz wÄ…tek - kurtka ALPINESTARS T-GP PLUS
NAS Analytics TAG

kurtka ALPINESTARS T-GP PLUS

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

kurtka ALPINESTARS T-GP PLUS

Postprzez miszcz215 » 2/5/2009, 14:44

witam

jako poczatkujacy uzytkownik borykam sie z problemem zakupu odpowiedniego osprzetu, jako ze nie che zostawic skory na asfalcie pomyslalem ze fajnie bedzie kupic jakas kurtke ;]
zaczalem szukac wsrod tekstylnych (nie stac mnie na dobra skore) i zaczynajac od modeli za 300zldoszedlem do tego:

http://allegro.pl/item624489385_alpines ... _plus.html

czyli ALPINESTARS T-GP PLUS

czy ktos moze uzytkuje ten model ? potrafi cos powiedziec o tym egzemplarzu ? a moze nie warta jest swojej ceny i znajde cos rownie dobrego znacznie taniej ? np. modeka pro shield lub cos innego...

kurtka potrzebna mi na motor typu gs500

dzieki ;]
miszcz215
Świeżak

Postprzez mikun » 2/5/2009, 15:54

Kurtka jest jak najbardziej O.K., renomowanej firmy... tylko jeżeli jesteś początkujący, to rozumiem że dopiero zaczynasz kompletować odpowiednie ciuchy na moto, a kurtka to ledwie 1/5 całości :roll:

Tak więc licz się z tym, że jeśli startujesz od 300 a kończysz na 900, to szykuj kanapkę 5 tysi na komplet.
Jeżeli w grę wejdzie opcja ekonomii, to poczytaj na forum - znajdziesz spokojnie równie dobrą za mniejsze pieniądze :wink:
<i>"Get your motor running, head out on the highway,
Looking for adventure in whatever comes our way."</i>
mikun
Świeżak

Postprzez Kamayeyeye » 2/5/2009, 16:43

To jest także mój typ na pierwszą kurtkę motocyklową. Najtrudniej jest wybrać kask z powodu wielu renomowanych firm, z kurtkami jest już łatwiej.
Give Me a Ride! www.GIMERI.pl Koszulki motocyklowe.
Kamayeyeye
Świeżak

Postprzez grzybol » 2/5/2009, 16:57

ja mam GP PLUS, z tym że wersję skórzaną. Wygodna, dobrze dopasowana i bezpieczna

PS zamiast allegro polecam http://4bikes.pl
grzybol
Świeżak

Postprzez WeWonItThreeTimes » 3/5/2009, 20:41

grzybol napisał(a):ja mam GP PLUS, z tym że wersję skórzaną. Wygodna, dobrze dopasowana i bezpieczna

PS zamiast allegro polecam http://4bikes.pl

jak wyzej, skorzane GP-PLUS. Jak dla mnie duzo wygodniejsza niz RC. Mysle ze tekstylna wersja nie bedzie odbiegac komfortem. Jakosc mysle nie podlega dyskusji. Natomiast jesli mialbym wybierac tekstylna Alpine, wzialbym Sigma Drystar. Duzo bardziej uniwersalna, choc drozsza ale skoro sie decydujesz na Alpine to mysle ze 200 PLN Cie az tak nie zaboli ;)

Powodzonka
Obrazek
WeWonItThreeTimes
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê