tuning tzr co robić po kolei??
• Strona 1 z 1
tuning tzr co robić po kolei??
siema. mam zamiar tunigować moją TZRke tylko nie wiem zbytnio od czego zacząć. co polecacie ??
Najpierw sięchyba robi wydech tylko nie wiem jaki(nie podawać przykładów za 800zł...)
Najpierw sięchyba robi wydech tylko nie wiem jaki(nie podawać przykładów za 800zł...)
- filipo21
- Świeżak
Wydech i filtr (nie trzeba wymieniać tylko aby wywalić tą gumową "trąbe" co tam jest... Po wymianie wydechu oczywiście wyregulować gaźnik
PS: kumplowi robyliśmy tzrke to kupił sobie wydech leo vince (czy jak to sie tam pisze) za 800zl... 100km/h mu śmiga
PS: kumplowi robyliśmy tzrke to kupił sobie wydech leo vince (czy jak to sie tam pisze) za 800zl... 100km/h mu śmiga
- nogard
- Świeżak
w filtrze.... nie pamiętam dokładnie jak to wygląda ale tam jak filter jest to powietrze ssane jest przez taką trąbę (jak u słonia
) ją można spokojnie wywalić.. można jeszcze w tej gumie co trzyma tą trąbę wirtłem zrobić pare dziur dla leprzego efektu, a jak masz kase to kup storzkowy

- nogard
- Świeżak
nogard o której ,,trąbie" Ty piszesz? Stożek to lipa i seryjny filtr jest o niebo lepszy.
Moja propozycja to zajrzenie do tematów o tuningu bo było ich sporo.
Moja propozycja to zajrzenie do tematów o tuningu bo było ich sporo.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Re: tuning tzr co robić po kolei??
filipo21 napisał(a):siema. mam zamiar tunigować moją TZRke tylko nie wiem zbytnio od czego zacząć. co polecacie ??
To za ile ty chcesz kupić ten wydech za więcej czy mniej

rico63
Aprilia RS50 ---> Cagiva Mito --> ?????
Aprilia RS50 ---> Cagiva Mito --> ?????
-
rico63 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości