Tuningowy moduł do seryjniaka
• Strona 1 z 1
Tuningowy moduł do seryjniaka
Witam
Chcę kupić tuningowy moduł do seryjnego speedfighta 2. Mam zdięte dwie blokady (wydech, wario). Speed teraz leci w granicach 68-75km/h.
Co o tym sądzicie czy speed zwiększy prędkość na tuningowym module, czy w przypadku serii to nic nie da ???. Proszę o rady
Z góry dzięki

Chcę kupić tuningowy moduł do seryjnego speedfighta 2. Mam zdięte dwie blokady (wydech, wario). Speed teraz leci w granicach 68-75km/h.
Co o tym sądzicie czy speed zwiększy prędkość na tuningowym module, czy w przypadku serii to nic nie da ???. Proszę o rady

Z góry dzięki

- Tomek1616
- Świeżak
mam problem . posiadam skuter Zipp Zico Azer (2t) i zakupiłem tuningowy moduł zapłonowy (niżej podam link) na stronie pisze że pasuje on do mojego skutera . Ilosc kabelków jest taka sama ale są inne kolory niż w oryginalnym cze wie ktoś jak go trzeba podłączyć?? który kabelek do kturego??
http://www.czescidoskuterow.pl/index.ph ... rod_id=282
http://www.czescidoskuterow.pl/index.ph ... rod_id=282
Zico Azer, Suzuki RM125 -> KTM 450EXC 

-
maku995 - Świeżak
Kolego wbiłeś się na mój temat
Ale wybaczam spróbuj pokolei kabelkamiami łączyć i sprawdzaj czy odpala. Ale robisz to na własne ryzyko
Czy ktoś już wymieniał moduł na tuningowy czy doda mi mocy i prędkości w speedzie
ProszÄ™ was o pomoc 

Ale wybaczam spróbuj pokolei kabelkamiami łączyć i sprawdzaj czy odpala. Ale robisz to na własne ryzyko

Czy ktoś już wymieniał moduł na tuningowy czy doda mi mocy i prędkości w speedzie

- Tomek1616
- Świeżak
To sprawdź czy wszystkie wtyczki są takie same raczej każda powinna być chyba inna.
A jak mam sprawdzić że ten moduł jest zablokowany (brak obrotomierza)
--------------------------------------------------------------------------------------
Speed super skuterek ale simek też był niezły
A jak mam sprawdzić że ten moduł jest zablokowany (brak obrotomierza)
--------------------------------------------------------------------------------------
Speed super skuterek ale simek też był niezły
- Tomek1616
- Świeżak
maku995 napisał(a):no właśnie boje sie troche podłączać każde z każdym żeby czegoś nie spalić
Zrob zdjecie starego moduly, tak zeby bylo widac kabelki i kolory. Wstaw na www.fotosik.pl i daj linka

Suzuki Bandit 600N 2003r.
- Mateusz149
- Bywalec
deyna napisał(a):U mnie np. z początku myślałem, że mam zablokowany moduł. Gdy zamontowałem 100% odblokowany moduł okazało się, że skuter miał mniejszego v-maxa i licznik nie pokazywał obrotów.
założę się ze dałeś ponad 100zł za ten moduł, kolega też tak miał dał duzo kasy i nie pokazywało mu nic jak dodawał gazu...
a co do tematu. to jeśli nie zdjąłeś wszystkich blokad to nic Ci to nie da, ale podejrzewam że nawet na blokadach nie dużo Ci to da jak masz oryginalnie odblokowany moduł.
Jawa 50 --> Keeway RY-8 --> Suzuki GSF 400
-
Jimi92 - Świeżak
Jimi92 napisał(a):deyna napisał(a):U mnie np. z początku myślałem, że mam zablokowany moduł. Gdy zamontowałem 100% odblokowany moduł okazało się, że skuter miał mniejszego v-maxa i licznik nie pokazywał obrotów.
założę się ze dałeś ponad 100zł za ten moduł, kolega też tak miał dał duzo kasy i nie pokazywało mu nic jak dodawał gazu...
a co do tematu. to jeśli nie zdjąłeś wszystkich blokad to nic Ci to nie da, ale podejrzewam że nawet na blokadach nie dużo Ci to da jak masz oryginalnie odblokowany moduł.
To był moduł od Dandiego do mnie tylko na próbę podłączany.
Była CBR 600 F2.
-
deyna - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości