Zakupy w harpersraceshop.co.uk
• Strona 1 z 1
Zakupy w harpersraceshop.co.uk
Witam.Natrafilem na ten sklep w necie i mam pytanko. Standartowo, czy ktos tam robil zakupy? Ja wlasnie dokonalem zakupu kasku sharka i kurtki IXONa lecz problem polega na tym ze wybralem opcje zaplaty karta. Nie otrzymaujac zadnego e-maila postanowilem napisac co jest, odpowiec byla nastepujaca '' Potrzebujemy fax lub e-mail z kopia panskiego prawa jazdy i karta kredytowa w celu potwerdzenia I.D. moze pan zaslonic czesc liter dla panskiego bezpieczenstwa,Potrzebne jest to tylko do wertyfikacji i zostanie zniszczone zaraz po potwierdzeniu '' To chyba nie jest normalne co??
-
przemko27vr4 - Świeżak
Moze macie jakies namiary na 'sprawdzone sklepy' ,probowalem tez w fcmoto.de ale czekalem od 26.03 i zrezygnowalem w tamtym tygodniu bo odpowiedzieli mi ze moze zrealizuja moje zamowienie pod koniec kwietnia.Kurtka alpiny i kask marushina. Glownie chodzi mi o kaski hjc,sharka,marushin i ciuchy ixona lub alpiny bo tylko tych firm maja cos sensownego dla kobiet
-
przemko27vr4 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości