[Wyścigi motocyklowe - relacje] 24h Le Mans 2009 R
• Strona 1 z 1
[Wyścigi motocyklowe - relacje] 24h Le Mans 2009 R
Dyskusja na temat: 24h Le Mans 2009 – zaskakujÄ…ce wyniki!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
24h Le Mans 2009 – zaskakujÄ…ce wyniki!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
24h Le Mans 2009 – zaskakujÄ…ce wyniki!
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
"Najlepiej wystartował Da Costa ..."??? Oj Świder, gęsią skórkę to ty chyba miałeś na oku, albo zabawiłeś w jakimś boksie.<br><hr>ab
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
trzeba bylo ogladac od 1 a nie 7 kolkaKomentatorzy napisał(a):"Najlepiej wystartował Da Costa ..."??? Oj Świder, gęsią skórkę to ty chyba miałeś na oku, albo zabawiłeś w jakimś boksie.<br><hr>ab<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No ladnie. A juz chciałem pochwalic za bardzo dobry tekst a tu znowu zostało rzucone ziarno wątpliwości co do rzetelności tekstu. No niestety ciagnie sie to od opisu Pucharu Europy w Poznaniu opisanego w ŚM. Szczerze napisawszy powoli robi sie to frustujące. <br><hr>s.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tekst jest jak najbardziej rzetelny i fachowy. Sprawa wyjaśniona. Świderek mówiąc o starcie miał na myśli pierwsze okrążenie ( z 727 okrążeń), a nawet jego połowę, gdzie już prowadził Da Costa, a nie sam moment startu i dojazd do pierwszego zakrętu.<br><hr>abKomentatorzy napisał(a):No ladnie. A juz chciałem pochwalic za bardzo dobry tekst a tu znowu zostało rzucone ziarno wątpliwości co do rzetelności tekstu. No niestety ciagnie sie to od opisu Pucharu Europy w Poznaniu opisanego w ŚM. Szczerze napisawszy powoli robi sie to frustujące. <br><hr>s.<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A no to sorry, bardzo dobrze sie czytało.<br><hr>s.Komentatorzy napisał(a):No ladnie. A juz chciałem pochwalic za bardzo dobry tekst a tu znowu zostało rzucone ziarno wątpliwości co do rzetelności tekstu. No niestety ciagnie sie to od opisu Pucharu Europy w Poznaniu opisanego w ŚM. Szczerze napisawszy powoli robi sie to frustujące. <br><hr>s.<br>Komentatorzy napisał(a):Tekst jest jak najbardziej rzetelny i fachowy. Sprawa wyjaśniona. Świderek mówiąc o starcie miał na myśli pierwsze okrążenie ( z 727 okrążeń), a nawet jego połowę, gdzie już prowadził Da Costa, a nie sam moment startu i dojazd do pierwszego zakrętu.<br><hr>ab<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a co było po Poznaniu??<br><hr>swiderekKomentatorzy napisał(a):No ladnie. A juz chciałem pochwalic za bardzo dobry tekst a tu znowu zostało rzucone ziarno wątpliwości co do rzetelności tekstu. No niestety ciagnie sie to od opisu Pucharu Europy w Poznaniu opisanego w ŚM. Szczerze napisawszy powoli robi sie to frustujące. <br><hr>s.<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Akurat wtedy byłem na "niemieckm" jako kibic i potem po przeczytaniu relacji w ŚM przyszło do głowy - czy bylismy na tym samym Pucharze Europy, całkowicie odmienne odczucia niż w relacji. Ale to może podlega gustom a jak wiadomo o gustach sie nie dyskutuje.<br><hr>s.Komentatorzy napisał(a):No ladnie. A juz chciałem pochwalic za bardzo dobry tekst a tu znowu zostało rzucone ziarno wątpliwości co do rzetelności tekstu. No niestety ciagnie sie to od opisu Pucharu Europy w Poznaniu opisanego w ŚM. Szczerze napisawszy powoli robi sie to frustujące. <br><hr>s.<br>Komentatorzy napisał(a):a co było po Poznaniu??<br><hr>swiderek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dalej nie rozumiem ale ok<br><hr>swiderekKomentatorzy napisał(a):No ladnie. A juz chciałem pochwalic za bardzo dobry tekst a tu znowu zostało rzucone ziarno wątpliwości co do rzetelności tekstu. No niestety ciagnie sie to od opisu Pucharu Europy w Poznaniu opisanego w ŚM. Szczerze napisawszy powoli robi sie to frustujące. <br><hr>s.<br>Komentatorzy napisał(a):a co było po Poznaniu??<br><hr>swiderek<br>Komentatorzy napisał(a):Akurat wtedy byłem na "niemieckm" jako kibic i potem po przeczytaniu relacji w ŚM przyszło do głowy - czy bylismy na tym samym Pucharze Europy, całkowicie odmienne odczucia niż w relacji. Ale to może podlega gustom a jak wiadomo o gustach sie nie dyskutuje.<br><hr>s.<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości